objavi na
pozareport.si
Zadnje objave
ZVEZDE & IZJAVE
Apr 10, 2020
Bobovnik ne vodi več Milijonarja. Neuradno: ni se ravno obnesel in preskromna gledanost za vloženi denar. (Četrtek, 6. februarja) Slavko Bobovnik, nekdanji voditelj Odmevov na TV Slovenija, ni več voditelj kviza Milijonar na Planet TV. Naši viri na tej televiziji pravijo, da so ga zamenjali zaradi preskromne gledanosti glede na vložena finančna sredstva, poleg tega se nikoli ni znal prav vživeti v voditelja tovrstnega kviza.
Ime novega voditelja naj bi bilo znano že 12. februarja.
(Sreda, 5. februarja). Objavljamo nelektorirano pismo uradnice (ime in priimek sta znana uredništvu), ki zatrjujejo, da ji plača zadostuje samo še za pokrivanje osnovnih življenjskih stroškov:
test bla bla bla test bla bla bla test bla bla bla test bla bla bla test bla bla bla

"Na vas se obračam z željo po predstavitvi javnosti o tem kakšne plače so v javni upravi. Zmotno govorjenje kako se nam plače višajo (morda res komu, jaz s 20. plačilnim razredom tega nisem občutila) me je privedlo do tega, ker sem opazila, da se o tem pa ne govori v javnosti, pa bi se moralo.Namreč lansko leto z avgustom smo dobili podatek, da se bodo potni stroški vračali z enotnimi mesečnimi vozovnicami. Seveda so ti stroški nižji. Tako sem prišla iz 121 E ma 115 e. Letos smo z novim letom dobili podatek, da se bodo potni stroški vračali z imenskimi enotnimi mesečnimi vozovnicami. Seveda so ti stroški nižji, tako sem prišla iz 115 e na 93 e.Mislim da številke povejo dovolj, je pa pri tem vseeno potrebna razlaga o tem, kako se plače v javnem sektorju zvišujejo. Morda se tako res zdi, ampak kar nam na eni strani dajo, nam na drugi strani večkratno vzamejo. Kje je potem tukaj logika???? Pa brez skrbi se zavedam, da potni stroški niso plača (po zakonu), a meni je pomembna vsota, ki jo na koncu meseca dobim ne glede na to kake se to imenuje,...Jaz osebno hodim v službi samo zato, da pokrijem osnovne življenjske stroške!!!!!!!!!!!!! Osnovne mislim na položnice, stroške prevoza, stroške malice za otroka, šolske stroške za otroka, osnovne potrebe otroka in 1 x trgovina. Pri tem se zgodba ženske z 22 letno delovno dobo zaključi. Malica v službi???? To je luksuz, ki si ga lahko privoščijo le redki!!!!Sramota, sramota, sramota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Zadnji komentarji

Zadnji komentarji

Miran Car :

10.04.2020 16:57

asd
Miran Car :

10.04.2020 16:51

test 2
Miran Car :

10.04.2020 16:44

test
ZVEZDE & IZJAVE :

5.01.2020 23:29

test
Facebook
Twitter
prikaži časovnico