Med smehom se v kri izločajo hormoni sreče, s smejanjem pa so bolje prekrvavljeni tudi spolni organi, kar pomeni ... boljšo dovzetnost za dražljaje in posledično več užitka!

Smeh je osnova za dober orgazem, to si zapomni za vedno, zato v posteljo s svojim dragim skoči nasmejana in poskrbi, da se bosta prešerno nasmejala že med predigro.

Od malice do seksa

Podžgi njegovo domišljijo še preden bo sploh pomislil na to, da se vajin večer lahko konča takooo vroče ... Za popoldansko malico siprivošči banano in poskrbi, da boš mimogrede pritegnila njegovo pozornost.

Ko te bo gledal, se začni poigravati s sadežem tako kot to znaš početi z njegovim korenjakom, on pa naj ob tem opazuje užitek na tvojem obrazu in občuti tesnost svojih hlač, ki se jih bo hotel čim prej znebiti.

Unikatno perilo

Preseneti ga z novim spodnjim perilom, ki ga bo odkril medtem, ko te bo slačil ... Na njem naj bo zapisano kaj smešnega.

Namig: Če seksi spodnjic s kakšnim posebnim napisom ne najdeš v trgovinah s perilom, se odpravi v trgovino s hobi materialom, kupi pisalo za tekstil in na svojih hlačkah pusti ‘osebno’ sporočilo namenjeno samo njegovim očem!

Za sproščanje napetosti

Ko bosta že malce sproščena, izusti kakšno neumnost in nato bruhni v smeh, a to počni s stilom. Spolnega partnerja verjetno dovolj dobro poznaš, da veš, čemu se bo takoj nasmejal in kaj mu ne bo ravno smešno.

Brez sramu se nasmej sebi in svoji nerodnosti, ko se zvališ iz njega ... Bistveno je, da se šališ spontano, tako se bodo že med predigro sprostile vse preostale napetosti.

Pomembno je, da sta oba sproščena in razigrana ter da seks jemljeta povsem sproščeno, a vseeno dovolj odgovorno, da poskrbita za primerno zaščito.

Preberi še: Kaj bi ti povedal njegov penis, če bi lahko govoril? Si že videla gole fotografije svetovno znane pevke, o katerih govori ves svet?

Priporočamo tudi članek Najpogostejše laži, ki nam jih prodajajo trgovci in Modno zgodbo o večni ljubezni.

Ne boš verjela, kako smeh vpliva na seks! :) - Seks & razmerja - Cosmopolitan Slovenija

Med smehom se v kri izločajo hormoni sreče, s smejanjem pa so bolje prekrvavljeni tudi spolni organi, kar pomeni ... boljšo dovzetnost za dražljaje in posledično...