Če že razmišljaš o seksu v troje, bi bilo mogoče dobro, da se vanj podaš s trezno glavo (čeprav seks v troje že v osnovi ni nekaj blazno treznega). To je seveda njegova največja fantazija ali vsaj ena od, pa tudi ti si v postelji radovedna ali vsaj hočeš veljati za takšno.

  (Foto: Profimedia)

A preden se seksa v troje tudi zares lotiš, si najprej preberi, kako so v njem uživale (in se opekle) naše bralke.

"Seks v troje? To sem storila, da bi ustregla fantu, a se mi ni splačalo."

Fant me je najprej v šali in nato vedno pogosteje nagovarjal k seksu v troje. Imel je to prijateljico, ki naj bi zadevo redno prakticirala, bila je biseksualna in sploh odštekana. Sčasoma me je uspel prepričati, da sem staromodna in sebična, če mu ne bom ustregla. Dobili smo se pri njej, a sem že prej, ker me je bilo strah, precej spila.

Začeli smo s poljubljanjem, kar je bilo še kar prijetno, nato pa mu ga je ona vzela v usta. Spet sem nagnila steklenico in se poskušala spraviti nazaj v razpoloženje. Ko je vstopil vanjo, sem se jima približala, najprej dražila njo, nato pa njega, vse to pa samo zato, da se ne bi več posvečal njej. Nato sem se spet ukvarjala z njo, kot da bi hotela preprečiti, da bi uživala z njim.

Bilo je čudno, ker me ženske pravzaprav ne vzburjajo, a tiste noči sem se počutila kot stroj v proizvodnji – nisem se mogla ustaviti. Kmalu po tistem sva se s fantom razšla, ker se nisem mogla znebiti občutka ponižanosti. A zdaj, ko imam drugega, vem, da te vate zaljubljen moški nikoli ne bi silil v kaj podobnega.

"Trojko sem si privoščila med študijem v tujini."

Izmenjava študentov, Španija, daleč stran od doma, zlobnih jezikov in radovednih oči – pogoji za lumparije so bile naravnost idealni. Nekega večera smo šle punce ven v zelo glasen bar, sangrija je tekla v potokih, vsi smo plesali in bili sproščeni.

V sendvič sta me nenadoma vzela dva huda tipa, Carlos in Juan, in me osvajala, kot da sem zadnja ženska na planetu. Ko se je večer že prevesil v jutro, mi je Juan predlagal, da se skupaj pozabavamo pri njem doma. Mislila sem si, zakaj pa ne, saj je šlo za enkratno priložnost, ki se marsikateri nikoli ne zgodi. Težko namreč srečaš dva tipa, ki sta ti oba všeč in ki ti predlagata takšno stvar. V glavnem sem navajena tipov, ki mi težijo, naj v njihovo posteljo pripeljem še svojo najboljšo prijateljico, tole pa je bilo obratno in zelo mamljivo.

Če sem še bolj natančna: recimo, da nimam res nobenih lezbičnih nagnjenj in bi zelo težko ustreg­la fantu, ki si poleg mene želi tudi mojo prijateljico in mene z njo. Pri Juanu smo se usedli na kavč, spili še nekaj vina, se smejali in gledali MTV. Skoraj sem že zaspala, ko me je Carlos zagrabil in odnesel v posteljo.

In potem je bilo vse čudovito: počasno ljub­ljenje kot v slow-motion filmu, strastno, globoko, intenzivno. Česa tako lepega še nisem doživela. Videti je bilo, da sta Španca uigran tim, a me to ni motilo.

Presenečena sem bila nad vzburjenjem, ki sem ga občutila, ko sem gledala, kako se poljub­ljata. Mislim, da sem bila jaz tam samo kot dodatek, bolj gledalka kot ne, kar pa ne pomeni, da sta se posvečala samo drug drugemu.

V meni sta utišala vse predsodke, ki sem jih imela glede odnosov med moškimi. Z njima sem se nato še večkrat videla v tistem lokalu, a smo se samo pozdravili. Kar smo doživeli, smo doživeli. Carlos mi je razložil, da nista skupaj, zaljubljena ali karkoli drugega, a da imata enako rada moške in ženske.

V meni sta naredila droben prostor za ekstremna doživetja. Zdaj je moje izmenjave že zdavnaj konec, a se še vedno občasno zalotim, kako se po lokalih in diskotekah igram z ugibanjem, katera kombinacija bi bila prava zame. Zadovoljna sem tudi z enim fantom naenkrat, je pa res, da se vsi užitki podvojijo, ko sta na tebi dva jezika, dva para rok, dva ...

"V seks v troje me je zvabil fant, v katerega sem bila zaljubljena na faksu."

Vsa leta na faksu sva veljala za super par, v resnici pa sva se zares ujemala samo v postelji. A recimo, da v teh letih šteje predvsem to. Oba sva diplomirala, on se je vrnil nazaj domov na drug konec Slovenije in si tam našel službo, jaz pa sem ostala v Ljubljani. Obljubila sva si, da bova obdržala stike, a sva se vseeno nekako oddaljila in na koncu izgubila.

Od prijatelja sem čez nekaj let slišala, da se je preselil v London, in to je bilo to. A kot po naključju se je v London preselila tudi moja najboljša prijateljica, kar je pomenilo, da bom večkrat na letalu. Ko me je prvič povabila, sem ji na Facebook napisala, da komaj čakam, da vidim njo in London.

V mojem mailboxu je že naslednji trenutek zacingljajo. Bil je on, ki je videl mojo objavo, in mi zabičal, da ne bi odšla iz Londona, ne da bi šla z njim vsaj na čaj.

Pustil mi je tudi svojo novo telefonsko številko in naslov, za vsak primer. Ves čas obiska sem tehtala, ali naj se mu sploh javim. Po eni strani me je mikalo, ker je bil seks z njim fantastičen, in nekaj mi je govorilo, da v Londonu ne bi le pila čaja ob petih, po drugi strani pa nerada pogrevam stare zgodbe, sploh pa se mi je nasmihala nova ...

Vseeno na koncu nisem zdržala in ga poklicala. Dobila sva se v baru in bilo je, kot da bi se nazadnje videla včeraj. Še vedno mi je bil všeč in še vedno je ves čas namigoval na seks.

Pa sem si rekla: zakaj pa ne, in šla z njim v njegovo stanovanje. Odprl nama je njegov cimer in takoj mi je postalo čudno, da se ni umaknil in je ves čas svetil med nama.

Na hitro sem si ga ogledala in ni mi bil preveč všeč, a alkohol se me je počasi prijemal in kriteriji so se nižali ... Počasi sta me slekla do konca in me izmenično obdelovala z usti, nato pa sta se menjala od zadaj. Ker mi cimer ni bil všeč, mi sploh ni prišlo, sploh pa naju je moj bivši kar naenkrat pustil sama na kavču.

Moja glava je bila spet bolj trezna in obšla me je slabost. Kaj počnem? In to s človekom, ki mi sploh ni všeč, medtem ko fantu, v katerega sem bila zaljubljena, očitno ne pomenim nič več.

Vstala sem, se oblekla in rekla, da ne bi smela biti tam, ter brez slovesa odšla. Ko sem se vrnila domov, sem malo počistila stike na Facebooku in končala to poglavje. Nikoli več se nočem počutiti tako izkoriščeno.

beri dalje

Vroča tema: Seks v troje (iskrene izpovedi naših bralk) - Seks & razmerja - Cosmopolitan Slo

Če že razmišljaš o seksu v troje, bi bilo mogoče dobro, da se vanj podaš s trezno glavo (čeprav seks v troje že v osnovi ni nekaj blazno treznega). To...