V Teniškem centru Bonifika se je s finalnimi obračuni končalo Odprto prvenstvo Kopra v tenisu do 18 let, ki ga je vzorno pripravil Teniški klub Koper.

V prekrasnem športnem centru je nastopilo več kot 80 slovenskih mladincev in mladink, ki so se merili za pokal Kopra. Pri mladinkah je zmagala Nika Kozar iz Kranja, pri mladincih pa se je naslova veselil Miha Okorn iz Ljubljane. Ena zmaga je ostala tudi v domačem teniškem klubu, saj sta v igri dvojic slavili Stefany Grlj in Silvija Peroša (obe TK Koper), ki pa sta se med posameznicami zavihteli do četrtfinala. Pri fantih sta prijetno presenetila mlada Nik Popovič in Mai Vidovič (oba TK Koper), ki sta se prebila v osmino finala. Teniški klub Koper bo konec tedna prireditelj primorskih prvenstev za vse kategorije in rekreativnega turnirja Klenart Open, ki se ga lahko udeležijo vsi rekreativni teniški igralci in igralke.

Pomladni dnevi v znamenju tenisa | eKoper

V prekrasnem športnem centru je nastopilo več kot 80 slovenskih mladincev in mladink, ki so se merili za pokal Kopra. Pri mladinkah je zmagala Nika Kozar iz Kranja, pri mladincih pa se je naslova v...