5G

OddajZim Zelen, dne 2020-03-08 ob 02:00:01

The Brussels Times - Belgium risks being left behind in the 5G revolution

Belgium risks exclusion from the 5G revolution if it cannot work out its internal governmental struggles over the distribution of the auction pro...

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
140
Zim Zelen
0
Nov 29, 2019
hoj haapy...* Dva strela sta bolj za sigurno, samo zgrešit ne smeš s prvim!
(#137)
#140
haapy yack
0
Nov 29, 2019
#138

hoj
Kaj prever? Iskanje po Jou Tubu prinaša sam en rezultat, trenutno je odstranjeno iz iskalnikov in izgleda kot veliko prikrivanje.
Napisala veliko knjig in j ebila zelo priljubljena. Prislužila si je mesto na seznamu najboljših prodajalcev v ZDA, Amazon 1 mesto. V vseh kategorijah v trgovini The Barnes & Noble's Nook Store. Bila na seznamu med 100 najboljšimi v Angliji, Kanadi, Avstraliji in Braziliji...
Janifer was found the usual way, with two self inflicted gunshot wounds to the head, ruled a "suicide".
boditevcvetju
#139
Gost
0
Nov 29, 2019
#137

ALWAYS FACT CHECK FIRST!!!!

She was never shot she did not commit suicide you should be charged!!!!!


Paranoik!!!!!!!!!!!!!
#138
haapy yack
0
Nov 28, 2019
hoj
Kako kdo lahko naredi samomor z dvema streloma v glavo. Globalist so pa res trapast, da bo to kdo požru.
Napisal uspešnico v ZDA korupcija znaotraj farmacije in o cepivih.
Globala še na prej počne svinarije na planet.
https://amarketnews.com/2019/11/28/jennifer-jaynes-death-obituary/
boditevcvetju

Jennifer Jaynes death, Obituary : USA Today Author Found Shot Dead.

Jennifer Jaynes death, Obituary : USA Today Author Found Shot Dead. Death - Obituaries : (MARKET NEWS) - Friends and fam
#137
haapy yack
0
Nov 28, 2019
hoj
Edina zanesljiva zaščita pred globalističnimi strupenimi igračami je zdrava prehrana in zmanjašanje na minimalec lastne izpostavljenosti od EMP-jev. EMP-jav ni mogoče popolnoma izključiti. Lahko pa se izključiš iz čim več raznih omrežnih sistemov, se povežeš ponovno z prirodo, hraniš se zdravo, odgovorno opuščanje svoje emocije in pomagati svojemu telesu v procesih detoksikacije. Tega globalističnega sranja iz svojga življenja ne moreš popolnoma izklopit. Delno pa lohk.

Ne imej mobija blizu lobanje in oddaljite se kolikor je mogoče od naprav, ki sevajo EMP;
Omejite uporabo mobijev na področju na katerem je signal močan, prav tako na področjih s slabšim signalom kjer za svoj delvanje porabljajo več energije in s tem bolj sevajo; Ko ne rabiš telefona ga izklop in Wi-FI router; Izklop vse naprave v spalnc; razmislite ali lahko brezžično sraje popolnoma izklopš in names tega uporabljaš spet kable; pa da ga otroc neb rabil in podobn blablainbla....
globalistsenatoposerje
boditevcvetju
#136
Zim Zelen
1
Nov 28, 2019
*haapy...#134
Tudi kremice delajo. Se namažeš in si varen. Le proti insektom in drugim globalnim rilčkarjem ne deluje, ker imajo tajen sporazum za cepljenje prebivalstva z zračno floto.
(hočešnočešbrezplačno)
#135
haapy yack
0
Nov 28, 2019
hoj
Globalistom šumi v lobajah pa ga zato tako pohajo.
Savski zele nima v seb nič. Razen, da ga globalistu zabrišeš v lobanjo. Mogoče bi to delvalo. Šungit tipa 1 se imenuje elitni, odnosno plemeniti šungit.
Najbolj čista in prvoklasna oblika šungita vsebuje 98 odstotkov ogljika; je svetleči srebrnkast malo kovinskega sijaja; ne moreš ga rezat niti oblikovat; tak je samo 1 odstotkov šungita na planet.
Šungit tipa II (črni šungit) ima 50 do 70 odstotkov ogljika; tega lahko oblikuješ in poliraš ta vrsta se običajno uporablja za izdelvanje raznih predmetov in nakita; črne je barve in je malo motnega sijajaj (če ni poliran).
Šungit tipa III (sivi šungit), šungitni kamen): ima od 30 do 50 odstotkov ogljika sive barve, motnega sijaja alpa mat.
globalistomšumi v galvizatobiradidabitudivsemdrugim
boditevcvetju
#134
Zim Zelen
1
Nov 28, 2019
*haapy ...- #132
Šungit? To pa ni domače pa še ogličen odtis ima velik. Kar dva kamna iz Save, tista zelena, vtaknem v žepa pa bom odbijal sevanja v vesolje, viruse in druga gomazeča bitja pa usmeril na njihov izvor.
(savašumi)
#133
haapy yack
0
Nov 27, 2019
hoj
#131 Veš da. Skrivnostni mineral ŠUNGIT. Mineral je skrajno edinstven v svoji molekularni strukturi.
Ščiti pred sevanjem, proti infekcijam, vnetji, alergijami, visokem krvnem pritisku, osteoartritisu, prebavnimi motnjami ter problemih s kožo.
To je najstarejša in najbolj varovana skrivnost sveta.
Šungit se v naravi nahaj samo na enem mestu na Zemlji v zemljepisnem področju Karelia, ki ga z Rusijo deli Finska takoj severno od Sankt Peterburga. Karelijske pečine, so znane kot nanosi Zazhoginsky, ki vsebujejo približn 35 miljonov ton šungita in šungitskega kamenja.
boditevcvetju
#132
Zim Zelen
0
Nov 27, 2019
GOOGLE: 5G med strahovi in interesi

*haapy -
#130 Ali imajo kakšne posebne kapice?
#131
haapy yack
1
Nov 27, 2019
hoj
Proklet lobist globale. Mobitel je lepil cele plahte po Župančičevi jami, da sevanje od njihove mobilne postaje ne škoduje. Potem pa je le ena šalabajzarka povedala, da sevanje neškoduje zaposlenim v Mobitelu? So kot pod klobukom zaščiteni. Izven tag pa je sevanje škodljivo.
crkaodabohda
boditevcvetju
#130
Zim Zelen
0
Nov 27, 2019
Za ravnotežje med propagatorji in nasprotnki 5G tehnologije.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjDzcPTk4rmAhU1AWMBHUNQC-8QFjABegQIAhAB&url=https://www.had.si/blog/2019/09/11/5g-tehnologija-v-sloveniji-obstajajo-nasprotniki-5g-tehnologije/&usg=AOvVaw2qpPV_kVjnpoZDxK_vBrBu
#129
haapy yack
1
Nov 10, 2019
#1126
hoj
Seveda se tega veselijo razni gostje in podobn škorc.
Tolaž te naj, da bodo pocrkal z nami vred.
crkaodabohda
boditevcvetju
#128
haapy yack
1
Nov 10, 2019
hoj
6G evo ga. Smo že priprajeni. Kako se bo 6G razlikoval od 5G?
Seveda o varnosti ali nevarnosti še ne govorijo.
Odgovor so dali zahvaljujoč delu Razvan - Andreija Stoice in Giuseppa Abreua z Jacobsove univerze v Bremenu v Nemčiji. Ugotovjena omejitev 5G in faktor za katerega predvidevajo, da bo usmerjal razvoj 6G, so prišli do zaključka, da bo umetna inteligenca glavni pobudnik mobilne tehnologije v bodočnosti in da bo 5G tista gonilna sila v ozadju nove generacije uporabe za strojno inteligenco.
6G bo naravno omogočal še večjo brzino prevzemanja: po sedajnih ocenah bo dosegla en terabit v sekundi. Toda kakašno transformacijo poboljšanja bo ponudila?
Odgovor, po Stoici in Abreuu bo omogočila hitro sodelovanje velikih razmer med intiligentnimi subjekti, ki bodo reševali zapletene izzive na poti in poiskali rešitve za kompleksne probleme.
Vzemimo problem koordiniranja vozil brez voznikov skozi neko večje mesto. Avtonomna vozila bodočnosti bodo morala vedeti za svojo lokacijo, okolja in kako se to spreminja, ter drugih cestnih uporabnikov kot so kolesarji, pešci in druga vozila brez voznika. Voziti bo do morala skizi križišč in optimizirati svojo pot na način, da skrajšajo čas potovanja
To bo računalniški izziv.. Avtomobili bodo morali hitro ustvarjati omrežja v gibanju, na primer ko se bodo približali določenem križišču in ga potem takoj zapustiti. Istočasno bodo del širše mreže, ki bo izračunavala poti, in čas potovanja itd.
,, Interakcije bodo zaradi tega nujne v velikih količinah, da bi se rešili veliki in razširjeni problemi, kjer bo ključna velika povezanost, velik obseg podatkov in ultraniska latencija. Vse to so elementi, ki prekšajo 5G omrežij." - pojasnujeta Stoica in Abreu.
Dobr to kje samo en primer vrste sodelovanja, ki bo omogočila 6G. Stoica in Abreu prdvidevata široko lepezo drugih prisotnih izzivov, ki bodo postali rešljivi zahvaljujoč tekemu pristopu.
Rešitve bodo bazirale na generiranju v stvarnem času in bodo koloboracijsko obdelali velike količine podatkov.
Ena očigledna uporaba je optimizacija omrežij, spremljanje in in načrtovanje finačnih trgov, optimizacijo zdravstvene oskrbe in 'nowcasting' - sposobnosti predvidevanja in reagiranje na dogodke dogajanja - včasih
v nezamisljivih razmerah.
Instrumenti umetne inteligence so očitno vnaprej določeni, da bodo igrali važno vlogo v bodočnosti, Da bi se izkoristila resnična moč takih instrumentov je nujna in koloboracijska AI (umetna inteligenca)." - povesta Stoica in Abreu. ,, Z obrzirom na naravo mobilne družbe 21. stoletja, je jasno, da se to sodelovanje lahko doseže edino po poti brezžične komunikacije.
(Vir:TechnologyRiview.com,9 aprila 2019.,
http//tinyurl.com/y4sIs55m)
počemtoledišizig
boditevcvetju
#127
Zim Zelen
0
Nov 10, 2019
Grozne napovedi. Ali si to res želimo?
http://www.publishwall.si/5gnetworkslo/post/499265/satelitsko-omrezje-5g

Satelitsko omrežje 5G

OneWeb že 12-let deluje na področju satelitskega interneta. Predsednik je Greg Wyler. Avgusta 2019 mu je ITU (Mednarodna
#126
haapy yack
1
Nov 10, 2019
hoj
https://ehtrust.org/letter-fcc-dr-yael-stein-md-opposition-5g-spectrum-frontiers/
boditevcvetju

Environmental Health Trust » Blog Archive Letter to the FCC from Dr. Yael S

Letter to the FCC from Dr. Yael Stein MD of the Hadassah Medical Center, Jerusalem, Israel in Opposition to 5G Spectrum
#125
haapy yack
1
Nov 10, 2019
hoj
Telefon oddaja valove v možganih človeka

Kaj bi se zgodilo, če bi stolp 5G usmeril mikrovalovni žarek na nekoga 24 ur na dan, ne glede na to, ali uporablja mobitel ali ne? Kaj pa, če bi povečali gostoto mikrovalovnega snopa in ga usmerili v spalnico nekoga, tako da je bila njihova sposobnost spanja motena in njihova sposobnost za vstop v normalen biološki počitek in popravilo? Kaj pa, če je bil mikrovalovni tok namerno naključno pulziran kot pametni števec? Kaj bi se zgodilo z nekom, če nenehna mikrovalovna aktivnost nenehno moti normalen srčni ritem? Kaj bi storil, da bi povečal verjetnost za razvoj neke oblike srčne bolezni ali raka?

Kako bi dolgotrajno pomanjkanje spanja vplivalo na kognitivne procese? Ali lahko pomanjkanje spanja nekoga odpelje v neko duševno bolezen? Prikrajšanje spanja je eno izmed orodij, ki jih sredstva za nadzor uma uporabljajo za razbijanje človeka, tako da jih je mogoče preprosto programirati za izvajanje volje druge osebe.

Tudi neustrezen spanec lahko vzorec upada zdravja, kar sčasoma vodi v smrtno nevarno bolezen.

Če tehnologija mikrovalov postane orožje, bo to nedvomno veljalo za uporabo proti kriminalcem in teroristom.

Toda ali bi ljudje, ki se javno ne strinjajo z načrti, ki jih vlada pripravlja za Ameriko, na primer tisti, ki nasprotujejo obveznim cepljenjem, postali tarče tihe oblike mikrovalovnega napada s stolpov 5G - napadov, ki motijo ​​spanje, delovanje imunskega sistema, normalen počitek in pripravo telesa, kognitivne aktivnosti in čustveno ravnovesje?
boditevcvetju
#124
Gost
0
Nov 09, 2019
Za mene je pomebno tole ... iz tvojega odgovora, kjer mešaš meglo ...

• RF-EMF exposure is rising and health effects of are still under investigation.

• Both oncologic and non-cancerous chronic effects have been suggested.

• 5G networks could have health effects and will use MMW, still scarcely explored.

• Adequate knowledge of RF-EMF biological effects is also needed in clinical practice.

• Underrating the problem could lead to a further rise in noncommunicable diseases.

Vse navedeno so ŠPEKULACIJE.

Je pa čas, da teoretiki začnete meglo mešati s prispevki o 6G, ki ga v Huawei-u že razvijajo.

Nekaj dejstev in ZELO ZELO ZELO dobro preberi, da boš razumel znanost in tehnologijo. Vse je pojasnjeno v smislu "5G for dummies" ali "idiot proof", kar ti je ljubše.

https://www.abc.net.au/news/science/2019-08-28/is-5g-safe-dr-karl-radiation-explainer/11416070

5G radiation health risks have been hyped, but Dr Karl explains why you don't need to worry

The 5G mobile network is coming, and some people are worried — but Dr Karl says there's no cause for concern.
#123
haapy yack
0
Nov 08, 2019
hoj
Health Dangers of Microwave Radiation have been Well Documented

The symptoms of microwave radiation exposure include fatigue, headaches, heart palpitations, high pitched ringing in the ears, dizziness, disturbed sleep at night, sleepiness in daytime, moodiness, irritability, unsociability, feelings of fear, anxiety, nervous tension, mental depression, memory impairment, pain in muscles, pain in the region of the heart, and breathing difficulties, to name a few.

Inflammation (caused by excess histamine in the blood), oxidative stress, autoimmune responses, reduced blood flow to the region of the thalamus, pathologic leakage of the blood-brain barrier, and a deficit in melatonin metabolic availability have all been observed.

There is evidence that existing and new frequencies of microwave radiation are associated with cancer, heart disease, neurological dysfunction, immune system suppression, cataracts of the eyes, and sperm malformation. [12, 13]
5G Microwaves have Harmful Biological Effects

In her testimony before the California legislature, Dr. Ann Lee, M.D., indicated that there are 20,000 well established scientific studies on the bio-effects of radio frequency radiation.

She confirmed that microwave radiation such as that from the proposed 5G wireless facilities that would be deployed in California has been shown to cause neurological damage, cardiac dysfunction, reproductive harm, immune compromises, and cancer. [14]

Dr. Ronald Powell, Ph.D., expands upon these concerns. Dr. Powell received his doctorate in Applied Physics from Harvard University in 1975, and has worked for the National Science Foundation and the National Institute of Standards on energy policy research and R&D program evaluation.

He is uniquely qualified to interpret the junction between the physics of electromagnetic fields and the biological effects these fields produce. [15]

In a letter to the FCC, Dr. Ronald Powell stated:

It would greatly extend FCC’s current policy of the mandatory irradiation of the public without adequate prior study of the potential health impact and assurance of safety. It would irradiate everyone, including the most vulnerable to harm from radio frequency radiation: pregnant women, unborn children, young children, teenagers, men of reproductive age, the elderly, the disabled, and the chronically ill. [16]
boditevcvetju
#122
haapy yack
0
Nov 08, 2019
hoj
https://eluxemagazine.com/magazine/dangers-of-5g/
boditevcvetju
#121
Pokaži več komentarjev
Zim Zelen
Zim Zelen
Objavil/a 2020-03-08 02:00:01 (Mar 08, 2020)
Starejša objava Novejša objava
undefined

The Brussels Times - Belgium risks being left behind in the 5G revolution

Belgium risks exclusion from the 5G revolution if it cannot work out its internal governmental struggles over the distribution of the auction pro...

ZADNJE OBJAVE
Duhovi so med nami
Živahno
Marko Pogačnik
Godci
Kantri :-)
Glasnik?
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2021
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj