Ljubezen primorskega poslovneža Rajka Hrvatiča, Maja Bašić, ki nam je v lanskih decembrskih dneh ekskluzivno razkrila novico, da bo prvič postala mamica, veselo odšteva tedne do poroda.

Postavna Maja ima rok proda res šele v prvih julijskih dneh, a kot sama pravi, je letošnje poletje s svojimi temperaturami že na polno presenetilo, tako da čuti, da bo najverjetneje tudi rodila kaj prej kot na napovedan datum. A kot sama pravi, nikoli ne veš, zato se bo pustila presenetiti, saj s partnerjem Rajkom svojo deklico že nestrpno pričakujeta. Bašićeva pa nosečnosti ne izkorišča za poležavanje, ampak je še vedno tudi v teh vročih junijskih dneh na polno delavna kot vodja lepotnega centra Wellness & Spa Carnevale na Škofijah pri Kopru. Za nas si je v sončnem dnevu vzela dan počitka ter nas ekskluzivno povabila v portoroško vilo Rajka Hrvatiča, kjer nam je ob hišnem bazenu razkrila misli, ki se ji pletejo po glavi v teh dneh.

"V nosečnosti se nisem kaj dosti spremenila, saj sem redno skrbela, da je bilo moje telo ob zdravem prehranjevanju tudi športno aktivno, vendar v zdravi meri. Tako pri osebni prijateljici Nikolini Salopek, ki velja za uspešno fizioterapevtko, osebno trenerko in inštruktorico, redno obiskujem športno vadbo v funkcionalnem centru v Portorožu (TonusFit), kjer skupaj izvajava različne funkcionalne vadbe za oblikovanje telesa, kot so bootcamp, cross vadba in funkcionalni pilates. Seveda primerno zame in v mejah normale. Reden tek sem v zadnjem obdobju nadomestila z nordijsko hojo, v kateri uživava oba z Rajkom, saj skupaj izbereva traso dnevnega treninga, ki nama ustreza. V zadnjem mesecu dni sem dobila kar izrazit nosečniški trebušček, a sem vesela, saj se po vseh zdravstvenih pregledih v meni razvija zdrava deklica," pove Maja in nadaljuje:

"Pripravljena sem na odgovorno materinsko vlogo. V nosečnosti delam na polno, kajti sem tip ženske, ki ne more biti pri miru, rada pa imam tudi kontrolo nad delom, da vse poteka, kot mora. Priznam, da bom delala do zadnjega, ker se odlično počutim. Razen manjših obdobij utrujenosti in slabega počutja, ki bi ga pripisala nestanovitemu vremenu, moja nosečnost poteka zelo lepo."

Razkrila je ime!

beri dalje

Maja Bašić odšteva tedne do poroda! - Domači trači - Govori.se

Ljubezen primorskega poslovneža Rajka Hrvatiča, Maja Bašić, ki nam je v lanskih decembrskih dneh ekskluzivno razkrila novico, da bo prvič postala mamica, veselo odšteva tedne do poroda.