Po tem, ko je Ivona v resničnostnem šovu Bar večkrat izrazila željo po bujnejšem oprsju, se ji je že nekaj dni po finalni oddaji želja uresničila.

Dvajsetletna temnolaska naj bi zaposlene estetske klinike Fabjan v oddaji s svojo simpatičnostjo namreč tako očarala, da bo novo košarico prejela kar sponzorsko, na njenem prvem posvetu s kirurgom Maticem Fabijanom pa je bila tudi Nova in izvedela je vse o Ivoninem prvem lepotnem posegu. Lepotica, ki je s svojo pojavo očarala številne Slovence, nikdar ni skrivala, da si želi lepotnega popravka. Njena želja je bila, kot je videti, dovolj močna, saj so jo iz estetske klinike Fabijan kontaktirali kar prek Planet TV. "Rekli so, da so ves čas navijali zame in me spremljali v oddaji, vmes pa seveda videli, kako močno si to želim. Pretekli teden sem imela prvi posvet, kjer smo se tudi dogovorili za poseg. Operacijo imam 15. julija v Fabijanovi kliniki v Celju, do takrat pa me čaka še kar precej priprav," je z navdušenjem hitela razlagati Ivona in dodala, da jo pred tem v začetku julija čaka še pregled krvne slike. "Ravno zaradi tega se moram zdaj paziti. Jesti moram zdravo, zato sem na dieti. Izogibati se moram alkoholu in zmanjšati količino cigaret," pove temnolaska, ki se je na operacijo že začela pripravljati.

Ivona je v svojem slogu očarala tudi kirurga Matica, saj si je s svojo zgovornostjo prav tako prislužila tudi večjo košarico.

beri dalje

Ekskluzivno! Z Ivono smo bili pri kirurgu! - Domači trači - Govori.se

Po tem, ko je Ivona v resničnostnem šovu Bar večkrat izrazila željo po bujnejšem oprsju, se ji je že nekaj dni po finalni oddaji želja uresničila.