Izvedeli smo, da naj bi igralka in voditeljica Ana Marija Mitić pred kratkim doživela velik šok, močno reakcijo na pik ose, zato smo takoj preverili, kaj točno se je zgodilo.

Vedno nasmejana rjavolaska nam je tokrat v resnejšem tonu, še vedno pod vtisom poletne nesrečne situacije, zaupala: "Ja, poleti sem imela hudo sistemsko alergijsko reakcijo, ki se je zgodila kmalu po piku nečesa, kar bi lahko bilo mutantska čebela ali mladi sršen," nam pričevanje vira potrdi Ana. "S prijateljem sva sedela na kavi, bila je vroča poletna nedelja, in ko me je pičila ta preklemanska žuželka, sem bila še vsa pogumna, ne vedoč, da imam alergijo," začne pripovedovati, kaj se je dejansko zgodilo.

"Kot prava profesionalka sem si brez javkanja najprej izdrla želo, nato sem začutila vročino po obrazu in na mestu vboda," nadaljuje pretresljivo zgodbo. Ko pa je stopila do natakarice po led, se je zgrudila. V splošni paniki so jo, ko je prišla k zavesti, posadili na stol, kjer je sledila še ena situacija, ki se je sama seveda ne spomni. "Pravijo, da sem se začela tresti, oči so se mi obrnile nazaj in videlo se je, kako se mi krči vrat," pripoveduje opise tistih, ki so bili v tem trenutku poleg nje. Ana Marija pravi, da je zelo vesela, da so vsi odreagirali brez panike in da je nekdo tako hitro poklical 112: "Dolžna sem mu pijačo!" Zdaj je sicer že vse v redu, na dogodek nima strašnih spominov, zaupala pa nam je tudi sliko reakcije na koži v naslednjih nekaj urah, ko so jo odpeljali na opazovanje. "Vse se je dobro izteklo, dobro je, da so tako hitro prišli in mi vbrizgali vsa ta zdravila, drugače bi se mi lahko ustavilo srce!" pravi. Kljub tragični situaciji pa zna komičarka vedno obrniti stvari na šalo. V isti sapi namreč še pove: "Je bil pa zato reševalec na motorju čeden, da o mišičastem vozniku reševalnega vozila sploh ne govorim!"

beri dalje

Zakaj je Ano Marijo Mitić odpeljal rešilec? - Domači trači - Govori.se

Izvedeli smo, da naj bi igralka in voditeljica Ana Marija Mitić pred kratkim doživela velik šok, močno reakcijo na pik ose, zato smo takoj preverili, kaj točno se je zgodilo.