Skočili smo v bazen. Tjakaj nas je zvabila seksi blondinka na naslovnici novega Playboya, v katerem se skrivajo pestre poletne norčije.

Sanjsko dekle: Anara

Anara je prav posebna lepotica. Ustvarjalka po duši, zasidrana v svetu nedotakljivega, miselnega, celo zasanjanega. Stara rosnih 19 let je vizažistka z rožnatimi lasmi sredi vročega avgusta postala naše sanjsko dekle. Kako čudovita je!

Intervju: Jakov Fak

Prijazen pogovor z najboljšim slovenskim biatloncem o prihajajoči sezoni, novem vodstvu biatlonske reprezentance, o poskusu prenosa modela ekipe Tine Maze v biatlon, o Mrkopalju, medvedih in golih biatlonkah.

Manca Mlakah na Pelješcu: Klic divjine

Na začetku poletja se je Playboyeva ekipa odpravila na Pelješac, hrvaški naravni biser, da tamkaj razgali lepotico Manco Mlakah. Skalnati stik s kristalnim morjem, z mahom obraslo drevje, cvetoče grmičevje - v sredi te lepote pa slovenski cvet, takšen, kot ga je dala narava.

20V: Denis Novato - S frajtonarico nekaj več

Naš sogovornik za 20 vprašanj je simpatična izjema v svetu narodnozabavne glasbe. Med številnimi "modrijani", ki so danes priljubljeni in edino merilo, poskuša igrati izvirno in svojo glasbo. Nič čudnega, da ga z njegovo posebno frajtonarico odnaša tudi drugam.

Kultivacija brade: Vrnitev brivcev in urbanih dendijev

Iz brivnice desno od recepcije Grand hotela Union se širijo vonjave po starih dobrih brivskih pripomočkih in glas Johnnya Casha. Rdeče-belo-modri znak, ki ponazarja povoje in kri, saj so se krotilci brkov in brad nekoč ukvarjali tudi z ranocelništvom in puščanjem krvi, danes obljublja povsem nebolečo nego moškega okrasja, ženske pa ga lahko preberejo kot Vstop prepovedan. Mi smo vstopili - in se obrili. Kako? Poglejte!

Temna stran ponarejanja luksuznih izdelkov

Najprej vam povemo, kako veste, da vam nekdo laže. Potem pa se moramo pogovoriti o tem, kako izveste, da vam laže izdelek. Če nekaj ni to, kar je videti. Doživljajska zgodba o soočanju s ponarejenimi izdelki luksuznih blagovnih znamk.

Inštitut Sleuk Rith v Kambodži: Komemorativna arhitektura

Stavba, kot iz sanj. Stavba, ki nas vpraša, kako lahko arhitektura pomaga ljudem, da bi se soočili, sprejeli in predelali travmatično zgodovino. Kako bi lahko z njeno pomočjo uvideli, da je prihodnost kljub ranam iz preteklosti lahko lepa, dobra in svetla? Youk Chhang in Zaha Hadid imata vizijo.

In še ...

... Zgodba o Amy - kaj razkriva dokumentarni film o Amy Winehouse?
... Sam svoj Krall - hitri pogovor z Jaccuzi Krallom ob izidu njegovega prvega albuma
... Ena zadnjih avantur - na krovu v času regate Volvo Ocean Race 2014/15
... Pred svetovnim prvenstom v atletiki - skok skozi zgodovino
... Sončna, sočna in slano sladka blondinka z naslovnice, ameriška bambina Kayla Rae Reid
... Ena na ena z Rickyem Carmichaelom, serijskim zmagovalcem, poslovnežem in plejbojem z napako

Novi Playboy: gola Manca na Pelješcu, Jakov Fak v intervjuju in Denis Novato za 20V - Novice - Playb

Skočili smo v bazen. Tjakaj nas je zvabila seksi blondinka na naslovnici novega Playboya, v katerem se skrivajo pestre poletne norčije.