Pripravljeni na praznike? Mi vas želimo obdariti z vročo Prekmurko Sašo Hazl, sanjsko Dašo Podržaj (ja, prav tisto Dašo!) in modrimi besedami karizmatičnega frontmena skupine Dan D Tokaca. No, pa še kaj se najde pod Playboyevo jelko ...

Prekmurski biser: Saša Hazl

Na naslovnici spogledljivo vabi lepa Prekmurka, ki se v življenju ne ustraši težkega tovora in visokih ovir. Saša Hazl, vedno nasmejana študentka, v prostem času obiskuje izobraževanje za fitnes inštruktorico, srečate pa jo v Fitness & Coffee centru, kjer ozavešča in spodbuja novopečene telovadce. Naj spodbudi tudi vas, ko poprime za jekleno orodje in se dotakne svojega razgaljenega telesa.

Intervju: Tomislav Jovanovič - Tokac

Prijazen pogovor z glasom, stasom in možgani Dneva D, enega tistih ne prav številnih slovenskih bendov, ki ne jurišajo na dno, pa jih radijske postaje vendarle tu in tam zavrtijo. Med drugim Tokac pove: "Glede na to, da sem z Balkana, je ta moj emotivni impulz močan in tudi ko eksplodiram, eksplodiram drugače, kot bi Slovenec."

Sanjsko dekle: Daša Podržaj

Mama mia! Pozabita na to, da je bila Daša Podržaj nekoč znana predvsem kot žena Rajka Hrvatiča, ta izjemna lepotica, manekenka in nekdanja zmagovalka miss Hawaiian Tropic, je zdaj predvsem edinstvena ženska. Je mama, ima načrt, ima vizijo, ima ljubezen. In ima telo. Ko jo boste ugledali na fotografijah Aleša Bravničarja, ne pozabite zapreti ust.

70 let Elana: Od partizanke do karvinga

Kar navadili smo se , da ob novicah, povezanih z Elanom, ne gre za prijetne reči. Stečaji, prodaje tujcem, težave z bankami, odpuščanja, vračanja državnih posojil, ki jih država ne bi smela dati, in podobno. Ob tem pa pozabljamo, da je Elan še vedno živo podjetje, da še vedno izdeluje vrhunsko robo in kar nekam v pozabo gre, da je to počel vseh zadnjih 70 let. Mi smo se spomnili. Spomnite se z nami.

Restavracije sveta: 10 najboljših

Od Londona do Montreala, od Kopenhana do Minata na Japonskem. Kje se žveči najboljše jedi tega sveta, postrežene kraljevsko, da običajna večerja postane nepozabno doživetje. 

35V: Frederic Beigbeder

Literarni popzvezdnik, DJ in režiser. Nekdanji oglaševalec in nekdanji večno bivši mož.Urednik revije Lui, francoske različice Playboya, ki so jo začeli ponovno izdajati iz nostalgije po dekletih iz šestdesetih. "Zame je Ground Zero grob začetka 21. stoletja. V njem se je stoletje začelo. Nova doba, v kateri umreš, ker ješ zajtrk v restavraciji."

Napačno razumevanje ljubezni: Zakaj lepa dekleta ljubijo barabe

Se tudi vi sprašujete, zakaj dandanes partnerski odnosi ne funkcionirajo? In če ne, zakaj ne? Odgovor je precej preprost, kar pa ne velja tudi za rešitev. Zaljubljenost ni ljubezen, to vam je verjetno jasno. Ampak ali je zaljubljenost potemtakem nekaj slabega? 

In še...

... Novo upanje za Vojno zvezd
... Ko zapoje Adele
... Razigrani gospodinji Valeria Lakhina in Irina Bondarenko
... Rage Hurricane in Rage Cyclone, igrači za velike fante
...Obdarovalni vodnik - darila, darila, darila in darila. Pa tudi darila. In ideje za darila. Darila, torej.

Novi Playboy: seksi Prekmurka Saša Hazl, intervju s Tokacem in mnogo daril - Novice - Playboy.si

Pripravljeni na praznike? Mi vas želimo obdariti z vročo Prekmurko Sašo Hazl, sanjsko Dašo Podržaj (ja, prav tisto Dašo!) in modrimi besedami karizmatičnega frontmena skupine Dan D Tokaca. No, pa še kaj se najde pod Playboyevo jelko ...