Članek
POVEZOVANJE - ZDRUŽEVANJE - ZAVEZA LJUDSTVU
Objavljeno Mar 12, 2022
Zaupam v pravo, vendar na temeljih, ki so pravnopolitčno vzdržni, predsvsem pa pošteni, saj pravo izvira od človeka in se naposled njemu tudi vrača.
Zato se mi zdi smiselna analiza dogodkov izpred tridesetih let, ki so ključni za to, kar imamo danes.
(Objava je namenjena samo v razmislek o trenutni situaciji.)
Miha Bidar
G. Branko, bistvo je v nelegitimni ustavi! Vsi se odmikate od bistva! Vsi bi radi vladali na gnilih temeljih! Vendar na nekaj pozabljate, to pa je izražena zahteva ljudstva na plebiscitu!
Vsi pametujete in modrujete, ne vem pa če se kdo od vas zaveda bistva plebiscita. Ali sploh razumete plebiscitno vprašanje! Hudič je v podrobnostih in v plebiscitnem vprašanju je povedano vse "ALI NAJ REPUBLIKA SLOVENIJA POSTANE SAMOSTOJNA IN NEODVISNA DRŽAVA"?
Namreč; MI, LJUDSTVO SLOVENIJE SMO SE 23.12. 1990 IZREKLI, DA ŽELIMO USTANOVITI NOVO DRŽAVO! Novonastalo državo so nam pa takoj ugrabili tisti ljudje, ki so bili izvoljeni 8.aprila 1990 v SRS, oziroma v SFRJ! Tem izvoljenim delegatom je mandat potekel s 25.6.1991, ker smo prešli iz Jugoslavije v novonastalo državo Republiko Slovenijo!
Se zavedate dejstva, da so nam vsilili ustavo in vse kar je sledilo preko zakonov in volitev! Teh dejstev ne more ovreči noben pravnik v državi in vi bi upravljali z državo, katera je postavljena na gnilih temeljih!
Ljudje se niti ne zavedajo pasti 3. člena ustave v katerem piše “v Sloveniji ima oblast ljudstvo, ki jo izvaja...” Ta prenos oblasti je pa tisti, ki nam je zavezal roke! Referendum je omejen, spremembo ustave lahko izvedemo samo s potrditvijo 2/3 poslancev. Kako lahko ljudstvo postavi pravila?
Volitve so vodene in parlament se vodi kartelno. Se zavedate teh dejstev? Ljudje se v večini niti ne zavedajo kaj ta oblast ljudstva pomeni, ker meni to pomeni samo to, da ne moremo odločati. Smo pa menica za kredite in kaj se zgodi, ko država ne bo več sposobna vračati kreditov? Oziroma, ko bo zadolženost države znašala preko 100% BDP?
Prevaranti - politikanti so nas ljudstvo uporabili za zrežirano ukano in so nam podtaknili t.i. “Pírovo zmágo” Pírova zmága je zmaga s pogubnimi posledicami za zmagovalca!
Leta 1991 smo vojno za Slovenijo sicer dobili, izgubili smo pa državo!
Ko se ustanovi država je za to določen mednarodni protokol! Po plebiscitu bi morali najprej sprejeti ustavo, volilni zakon,... nato izvoliliti predstavnike in vse skupaj potrditi na referendumu. Nekako po tem vrstnem redu. Tega nismo storili mi, ljudstvo Slovenije. Ampak so to storili samooklicani posamezniki, za mene so to navadni prevaranti - goljufi in preden so nam samooklicani oblastniki razpisali prve volitve v novi državi so nam spotoma še ukradli z enim samim zakonom kompletno družbeno premoženje in ga na varno plasirali pod okrilje državne lastnine, kjer so si ustvarili popoln nadzor.
V cel ta "šmorn" so se vmešale politične stranke, ki jim je s plebiscitom potekel mandat in te stranke so v bistvu fake! Danes pa imamo to kar imamo - razjebano državo! Na vse to že pet let opozarja Anica Bidar, ki je predsednica stranke Za ljudstvo Slovenije, ki jo nikoli ne omenjate! Niti ne povabite na noben sestanek.
Čeprav je ona prva začela pisati in govoriti, da bi se morali vsi povezati! To lahko potrdita Kos in Stevanović, ki sta bila lani januarja prisotna na dveh sestankih, ko je bilo govora tudi o povezovanju. Je pa očitno moteče, ker Anica Bidar vztraja na postaviti temeljev preko prehodne vlade. Kos in Stevanović imata pa očitno mokre sanje po vladanju!
Pripravil; Miha Bidar, mož Anice Bidar, KATERA VZTRAJA NA ZAVEZI IN PRISEGI LJUDSTVU TER NA POSTAVITVI NOVEGA PRAVIČNEGA SISTEMA!