"Putin bo nekaj naredil, vendar bo super."
Putin grozi, da bo objavil satelitske posnetke napadov 11. septembra: ameriška vlada koordinira "teroristične napade"
Šokantna in presenetljiva napoved ruskega predsednika Vladimirja Putina v članku Justice pravi, da se Rusija pripravlja na odkrivanje dokazov o vpletenosti ZDA in obveščevalnih služb v napade 11. septembra na domnevni nebotičnik, posnet 11. novembra.
Objavljena vsebina lahko dokazuje zaroto ameriške vlade za napad 11. septembra in uspešno manipulira z javnim mnenjem.
Ameriška vlada je načrtovala napad, ki izbere storilce iz dejanskega napada, zaradi česar je vse videti kot napad na prebivalce Združenih držav, invazija mednarodne teroristične organizacije.
Opomba urednika: ruske satelitske dokaze o rušenju Svetovnega trgovinskega centra s "posebnim orožjem" je pregledal urednik VT v Moskvi.
Naslednji članek nam je bil poslan v tisk v ZDA in prevod iz ruščine.
Ameriški strokovnjaki menijo, da so ameriško-ruski odnosi najslabši od hladne vojne, Putin je ustvaril malo težav, dokler Obamova administracija ni prišla na oblast
Analitiki pravijo, da gre za "zatiranje pred nevihto". Putin bo naredil eno stvar, vendar bo močno udaril.
Poleg goljufij in umorov ameriška vlada žrtvuje svoje državljane za ameriško nafto in podjetniške države na Bližnjem vzhodu. Dokazi so tako verodostojni, da razkrivajo uradno zgodbo o 11. septembru, ki jo podpira ameriška vlada, pravi Putin.
Rusija dokazuje, da ni nenavadno, da Amerika uporablja lažne teroristične skupine proti svojim državljanom, da bi poiskala izgovore za tuje vojaško posredovanje
V primeru "napada 11. septembra" bi bili zanimivi satelitski posnetki dokaz. Če bo uspešna, bi posledice Putinove taktike razkrile tajno teroristično politiko ameriške vlade, ameriški analitiki pravijo, da bo verodostojnost ameriške vlade izgubljena in bo morala izzvati množične proteste v mestih, kjer so nemiri.
Opomba urednika: ruski satelitski dokaz o rušenju Svetovnega trgovinskega centra z uporabo "posebnega orožja", ki ga je pregledal urednik VT v Moskvi.
Q17