V VRTINCU LAŽI....
PRAKTIČNA UPORABA NAVZOČNOSTI "I AM!"
Človeštvo je izpostavljeno načrtni medijski manipulaciji. To, kar se ta trenutek dela z naivnimi človeškimi umi ima samo en cilj: Sejati strah in grozo. Povzročiti kaos, sovraštvo, razdor, ter skozi to ohranjati temo na prestolu. Ljudje žal nasedajo.
TV je za njih Bog! Kar vidijo, to verjamejo. Ne vedo in ne poznajo današnje tehnologije, ki lahko naivnim človeškim očem "pričara" grozote, scene polne krvi in obupa. Zgledajo realne. Fotomontaže so pridno na delu. Lažne, skrbno režirane scene prikazujejo zaigrane trenutke bega, stiske, obupa, strahu, groze... In svet poroča o grozotah med dvema narodoma, ki se v bistvu ljubita. Imata iste "starše!" Kaj je RESNICA? Mediji se na vso moč trudijo, ker jim je pač tako zapovedano, stvari prikazujejo skrajno enostransko. Igra žrtve in zlobnega okupatorja je spet na sceni! Dobro odigrana! Na eni strani dobra in nedolžna žrtev, na drugi strani tiran, osvajalec, antikrist... Črno in belo. In ljudje so na strani ubogih, belih, ki pod svojo navidezno "belino" skrivajo demonske rogove! Svet se oglaša, ponovno zapeljalan v labirint, ki ga je že leta prej skrbno pripravila in načrtovala Elita! Zgodba, katere scenarij se je napisal že leta nazaj!
V teh trenutkih, ko je TV glavno orodje dezinformiranja, ko vsi "pihajo" v eno smer, je potrebno iti vase, v RESNICO! RESNICA ni na TV!
Močna odredba, ki nam v tem turbolentnem času, ko se vrši masovna manipulacija človeštva lahko čudovito pomaga je:
"I AM" NAVZOČNOST, KI MI DOVOLI VIDETI Z NOTRANJIM VIDOM IN SLIŠATI Z NOTRANJIM SLUHOM!
Izklopimo TV, priklopimo se na notranji program, tam bomo videli slike in vizije RESNICE!
Izklopimo TV poročila, poslušajmo notranjo oddajo, oddajo Luči, kjer se razodeva glas RESNICE!
Drugače rečeno: RESNICA ne prihaja od zunaj. Slišali, videli in prepoznali jo bomo edinole ZNOTRAJ...
V SEBI!
Prižgati moramo lastno LUČ...
LUČ RESNICE!