Icon bars
Začetna objava:

Po spletu je zaokrožil posnetek, kjer srbski reprezentant, član Denverja, Nikola Jokić pozorno zre v telefon. Številni so menili, da Jokić, eden glavnih kandidatov za MVP-ja Lige NBA, pozorno spremlja katero izmed kasaških dirk (katerih velik fan je!), a se je izkazalo, da spremlja košarkarsko tekmo! Navija in spremlja klub KK Joker Sombor, ki igra v 2. srbski ligi, sam mu finančno tudi pomaga.

Pomembna zmaga Še več: KK Joker Sombor je sinoči doma z rezultatom 99:86 premagal Borac, prvo ime tekme pa je bil Dalibor Đapa, ki je dosegel 20 točk (ob tem je  zbral še 6 skokov in podajo), za to pa porabil pičlih 18 minut. Prav Daliborju Đapi v pozdrav ("Tako je, Đapa!") pa je vzkliknil Jokić med videom, ki je zaokrožil po spletu. Pustil pečat v Sloveniji in tujini Dalibor Đapa, 205 centimetrov visoki krilni center z dobrim metom z razdalje, pa je še kako znan slovenski športni javnosti. Dalibor je pred 15 leti prišel v Slovenijo, ko je prvič okrepil novomeško Krko. Še več, Dalibor si je v Novem mestu ustvaril krasno družino, vmes pa zaigral še v Ukrajini, na Poljskem, v Italiji, Romuniji, na Madžarskem, v Sloveniji pa je nazadnje igral za Šentjur. Danes 38-letni Dalibor pa ima še vedno dovolj izkušenj, znanja, pa tudi primerne fizične pripravljenosti, da so ga z veseljem sprejeli v ekipo Joker Sombor, kjer pomaga kaliti mlade igralce. Ko pa je treba, tako kot je to bilo sinoči, pa je tisti, ki potegne voz naprej in pomaga do pomembnih zmag. Na poti do 1. srbske lige. Đapa je v tej sezoni odigral 10 tekem, v 16.9 minute na tekmo beleži po 10.9 točke, 4.4 skoka in 1.3 podaje. Sombor je sinoči ugnal Borac, s katerim se je boril za 2. mesto. Prvo in drugo mesto vodita v 1. srbsko ligo. Na lestvici vodi Radnički (8-1), Joker je drugi s sedmimi zmagami in dvema porazoma, sledita Borac in Pirot (oba 5-4).

Članek
VIDEO: Kako je Novomeščan sinoči navdušil Nikolo Jokića
Objavljeno 26.2.2023 12:08
Po spletu je zaokrožil posnetek, kjer srbski reprezentant, član Denverja, Nikola Jokić pozorno zre v telefon. Številni so menili, da Jokić, eden glavnih kandidatov za MVP-ja Lige NBA, pozorno spremlja katero izmed kasaških dirk (katerih velik fan je!), a se je izkazalo, da spremlja košarkarsko tekmo! Navija in spremlja klub KK Joker Sombor, ki igra v 2. srbski ligi, sam mu finančno tudi pomaga. Pomembna zmaga Še več: KK Joker Sombor je sinoči doma z rezultatom 99:86 premagal Borac, prvo ime tekme pa je bil Dalibor Đapa, ki je dosegel 20 točk (ob tem je  zbral še 6 skokov in podajo), za to pa porabil pičlih 18 minut. Prav Daliborju Đapi v pozdrav ("Tako je, Đapa!") pa je vzkliknil Jokić med videom, ki je zaokrožil po spletu. Pustil pečat v Sloveniji in tujini Dalibor Đapa, 205 centimetrov visoki krilni center z dobrim metom z razdalje, pa je še kako znan slovenski športni javnosti. Dalibor je pred 15 leti prišel v Slovenijo, ko je prvič okrepil novomeško Krko. Še več, Dalibor si je v Novem mestu ustvaril krasno družino, vmes pa zaigral še v Ukrajini, na Poljskem, v Italiji, Romuniji, na Madžarskem, v Sloveniji pa je nazadnje igral za Šentjur. Danes 38-letni Dalibor pa ima še vedno dovolj izkušenj, znanja, pa tudi primerne fizične pripravljenosti, da so ga z veseljem sprejeli v ekipo Joker Sombor, kjer pomaga kaliti mlade igralce. Ko pa je treba, tako kot je to bilo sinoči, pa je tisti, ki potegne voz naprej in pomaga do pomembnih zmag. Na poti do 1. srbske lige. Đapa je v tej sezoni odigral 10 tekem, v 16.9 minute na tekmo beleži po 10.9 točke, 4.4 skoka in 1.3 podaje. Sombor je sinoči ugnal Borac, s katerim se je boril za 2. mesto. Prvo in drugo mesto vodita v 1. srbsko ligo. Na lestvici vodi Radnički (8-1), Joker je drugi s sedmimi zmagami in dvema porazoma, sledita Borac in Pirot (oba 5-4).