CDC/FDA zločin vseh zločinov

OddajName240663 Surname240663, dne 2022-03-09 ob 20:06:38

Priznavajo: niso imeli virusa, ko so si izmislili test za virus; »izmislili« so model tako, da so se pretvarjali, da najdejo tisto, kar so želeli najti; imenuje se samouresničujoča se prerokba.

To je prevara in zločin, ki je pognal milijone življenj in gospodarstev v propad

Jon Rappoport, No More Fake News

9. marec 2022

Kviz: če bi agencija zvezne vlade razkrila, da nima podlage za izdelavo diagnostičnega testa, ki je bil uporabljen na milijonih ljudi; vendar je bil test temelj nacionalnega zapora; in zapor je zrinil gospodarstvo s pečine; in uničil milijone življenj; vendar pa ZDAJ, pravi ta agencija, IMAJO osnovo za test; bi vi kupili, kar prodajajo?

Če je vaš odgovor pritrdilen, ste v dobri družbi; družbi, ki jo imenujem slepi, nevedni, zanikajoči, prevarantski novinarji.

CDC je izdal dokument, ki je poln uničujočih priznanj.

Obvestilo ima naslov »21.7.2021: Laboratorijsko opozorilo: spremembe CDC RT-PCR za testiranje SARS-CoV-2«. Začne se eksplozivno:

»Po 31. decembru 2021 bo CDC umaknil zahtevo ameriški agenciji za hrano in zdravila (FDA) za odobritev uporabe v sili (EUA) CDC 2019-novega koronavirusa (2019-nCoV) Diagnostičnega panela RT-PCR v realnem času, test, ki je bil prvič uveden februarja 2020 samo za odkrivanje SARS-CoV-2. CDC zagotavlja to vnaprejšnje obvestilo kliničnim laboratorijem, da imajo dovolj časa za izbiro in izvajanje ene od številnih alternativ, ki jih je odobrila FDA.

Mnogi ljudje verjamejo, da to pomeni, da CDC opušča test PCR kot sredstvo za "odkrivanje virusa". Ampak CDC tega sploh ne trdi.

Pravijo, da se bo tehnologija PCR še naprej uporabljala, vendar nadomeščajo tisto, kar išče test, z boljšim "referenčnim vzorcem". Boljši marker. Boljša tarča. Boljši kos RNA, ki naj bi izhajal iz SARS-CoV-2.

CDC/FDA priznava, da je prišlo do TEŽAVE s testom PCR, ki je bil uporabljen za odkrivanje virusa, od februarja 2020 – vse do te minute.

Z drugimi besedami, vsi milijoni in milijoni "primerov COVID", ki temeljijo na uporabljenem testu PCR, so dvomljivi. Pravzaprav je ta izjava preveč radodarna.

Vsak rezultat vsakega PCR test bi morali zavreči.

Da bi to potrdili, je dokument CDC povezan z izdajo FDA z naslovom »Primerjevalni podatki referenčnega panela SARS-CoV-2«. Tukaj je morilski citat:

»V prvih mesecih pandemije koronavirusne bolezni 2019 (COVID-19) klinični vzorci [virusa] niso bili na voljo razvijalcem IVD [in vitro diagnostike] za odkrivanje SARS-CoV-2. Zato je FDA odobrila IVD na podlagi razpoložljivih podatkov iz izmišljenih vzorcev, ustvarjenih iz vrste materialnih virov SARS-CoV-2 (na primer gensko specifične RNA, sintetične RNA ali virusne RNA celotnega genoma) za analitično in klinično oceno učinkovitosti. Čeprav je validacija z uporabo teh izmišljenih vzorcev zagotovila merilo zaupanja v uspešnost testov na začetku pandemije, ni mogoče natančno primerjati uspešnosti različnih testov, ki so uporabljali izmišljene vzorce, ker je vsak test potrjeval učinkovitost z uporabo vzorcev, pridobljenih iz različnih gensko specifičnih, sintetičnih ali genomskih virov nukleinskih kislin."

Prevod: Na CDC nismo imeli vzorca virusa SARS-CoV-2, ko smo si izmislili PCR test za SARS-CoV-2. Ja, neverjetno je, kajne?

In to je test, ki smo ga uporabljali ves čas. Tako smo IZMISLILI vzorce virusa. fabricirali smo. Lagali smo. Izmislili smo (izumili) zaporedja sintetičnih genov in REKLI, da so te sekvence MORALE BITI blizu zaporedja SARS-CoV-2, ne da bi imeli niti najmanjšega pojma o tem, kaj počnemo, ker spet nismo imeli dejanskega vzorca virusa. Nismo imeli dokaza, DA JE OBSTAJALO nekaj, kar se imenuje SARS-CoV-2.

Ta neverjetni dokument FDA pravi, da je Agencija odobrila 59 različnih PCR testov od začetka (lažne) pandemije. 59. In "... ni mogoče natančno primerjati učinkovitosti različnih testov, ki so uporabljali izmišljene vzorce, ker je vsak test potrjeval učinkovitost z uporabo vzorcev, pridobljenih iz različnih gensko specifičnih, sintetičnih ali genomskih virov nukleinskih kislin."

Prevod: Vsak od 59 različnih PCR testov za SARS-CoV-2 je povedal različne laži in izmislil različne izmišljotine o genetski sestavi virusa – virusa, ki ga nismo imeli. Očitno bi torej ti testi dali nezanesljive rezultate. V PCR-TESTIH SO UPORABLJENI IZMIŠLJENI VZORCI VIRUSA, KI GA NIKOLI NISMO IMELI.

VENDAR, ne skrbite, bodite srečni, ker ZDAJ, CDC in FDA pravita, da "zdaj res imata" dejanske vzorce virusa SARS-CoV-2 od bolnikov; imajo boljše cilje za PCR test in laboratoriji bi se morali začeti pripravljati na nove in izboljšane teste.

Z drugimi besedami, lagali so PREJ, ampak ZDAJ ne lažejo. "Izmišljali so", ampak zdaj pa govorijo resnico.

Če verjamete temu, imam naprodaj vodo iz izvira večnega življenja, načrpano iz s svincem onesnaženega sistema Flint, v Michiganu.

Tukaj še enkrat poročam o različici virologov "virus smo izolirali":

Imajo juho, ki jo naredijo v svojih laboratorijih.

Ta juha vsebuje človeške in opičje celice, strupene kemikalije in zdravila ter vse vrste drugega naključnega genetskega materiala. Ker celice začnejo odmirati, raziskovalci DOMNEVAJO, da ubija malo sluzi od pacienta, ki so ga spustili v juho, in VIRUS mora zanesljivo biti ubijalec v sluzi.

Ta domneva je popolnoma neupravičena. Zdravila in kemikalije bi lahko ubijale celice, raziskovalci pa celice tudi stradajo od vitalnih hranilnih snovi in ​​to stradanje bi lahko ubilo celice.

Nobenega dokaza NI, da je SARS-CoV-2 v juhi ali da ubija celice ali da obstaja.

Vendar pa raziskovalci celično smrt imenujejo "izolacija virusa".

Reči, da je to ne-sequitur, je močno podcenjevanje. V njihovem vesolju je "brez dokazov predvidevamo, da imamo virus zakopan v juhi v posodi v laboratoriju" enako: "Virus smo ločili od vsega okoliškega materiala."

Virologija je enaka "kako širiti sranje za denar in strašiti svet."

Razen tega je popolna.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Name240663 Surname240663
Name240663 Surname240663
Objavil/a 2022-03-09 20:06:38 (Mar 09, 2022)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Pomemben info ruskih insajderjev
Pfizer je zahteval izbris z newyorške borze!
COVID je genocid, ki se izvaja na ravni celotnega planeta.
Janša pravi,da lačni ne bomo, on verjetno ne, vas pa je dobro obdavčil - z umetno inflacijo
Velika ponastavitev je velika prevara
Iskalnik DuckDuckGo zdaj manipulira z rezultati - Brave Search in Presearch sta še vedno zavezana zagotavljanju nepristranskih rezultatov iskanja
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
avgust 2022
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj