Janša pravi,da lačni ne bomo, on verjetno ne, vas pa je dobro obdavčil - z umetno inflacijo

OddajName240663 Surname240663, dne 2022-03-12 ob 00:10:50

Ubogi ukrajinci z njihovo medijsko zgodbo bodo prevaranti, ki zbirajo denar za "pomoč" dobro zaslužili.

Saj poznate zgodbo o ameriškem rdečem križu, direktorica je vlekla 760 tisoč dolarjev plače. Pomoči potrebni pa so še naprej stradali.

Ukrajina je nadaljevanje COVID prevare in korporativni mediji lažejo o resničnem dogajanju, tako kot so lagali in še vedno lažejo o izmišljenem coronavirusu.

Janša to dobro ve.

Pomagajte ukrajincem, medtem pa raje plačujte za 3 krat do 5 krat dražjo nafto in plin od ameriških pedofilsko-satanističnih psihopatskih elit.

Ampak plin in nafta sta še vedno ruska, da ne bo pomote.

Rusi še vedno izpolnjujejo pogodbo in dnevno dostavljajo dogovorjene količine neglede na "vojno" v Ukrajini.

Beseda embargo je samo floskula za TV ekrane, v katere, zombiji spranih možganov tam zunaj, strmite.

RTV SLO, POP TV ... medijske kurbe prodaje laži.

No, saj to je logično, mar ne!?

Čisto nič narobe ne more biti, če vam predsednik vlade zagotavlja, da je v redu, če ste patetični  zarukani osli, ki vas žejne vozi čez vodo in plačujete ruske naftne derivate po napihnjenih cenah ameriških korporacij, mar ne!?

Da vam bo jasno, kako so lahko cene  nafte narasle, če smo v dveletni fazi COVID prevare imeli popoln gospodarski kolaps, ki še vedno traja.

Osnovna zakonitost narekuje, da bi morale biti cene naftnih derivatov na rekordnem minimumu, priča pa smo strmemu porastu.

Torej imamo opravka z umetnim dvigovanjem cen, se pravi z načrtovano zaroto, ki se popolnoma vklaplja v operacijo COVID PREVARE in KORPORATIVNE TIRANIJE s totalnim nadzorom ljudi.

No, Janša kljub temu mogoče ne bo lačen, so pa mase slovencev že!!!

On ne bo lačen, ker sta z Uško dobro vnovčila prevaro z umrlimi na Covid kliniki, kjer so zavarovalnice plačevale do 47.000 eur za vsakega posameznega mrtveca "zaradi COVIDA".

Ampak predsednik vlade, Janša, še do danes ni odgovoril na ključno in bistveno vprašanje v tej gnusni COVID pantomimi.

Vprašanje se glasi:"kdaj in kje je bil kjerkoli v svetu izoliran in purificiran virus SarsCov2 in na osnovi znanstvenih postulatov dokazana njegova patogena nalezljivost?"

Naslednje vprađanje:"kako so lahko naše zdravstvene ustanove poročale o okuženih za coronavirusom, če je po dveh letih ameriški CDC priznal, da so bili PCR testi povsem nezanesljivi?"

Janša se nikoli, še do danes ni opravičil slovenskemu narodu, za to grozljivo prevaro in uradno prek medijev objavil obseg zarote, ki so jo on in zdravstveni prevaranti vršili dve leti z manipulacijo in zanikanjem znanstvene metode ter naklepno promocijo "pozitivnih" rezultatov goljufivih testov.

V tem času so njegovi kamerati mlatili podkupnine in posle vrtoglavih vrednosti z propagando neke strašne bolezni, ki je nikoli ni bilo, niti je nikoli ne bo.

Naj omenim, kako je Tonin kradel s 30 milijonskim poslom z maskami in Beovičeva, ki so ji raziskovalni novinarji na računu v tujini odkrili 10 milijonov dolarjev.

S takimi ljudmi imamo opravka.

Kradli so in še vedno kradejo ter še naprej potiskajo zgodbo o "virusu", čeprav je že petletnnim otrokom jasno, da imamo opravka s kolosalno prevaro in bi vsi v vladi, državnih službah in celotnem državnem aparatu po pravici povedano morali že davno sedeti za zapahi.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Name240663 Surname240663
Name240663 Surname240663
Objavil/a 2022-03-12 00:10:50 (Mar 12, 2022)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Pomemben info ruskih insajderjev
Pfizer je zahteval izbris z newyorške borze!
COVID je genocid, ki se izvaja na ravni celotnega planeta.
Janša pravi,da lačni ne bomo, on verjetno ne, vas pa je dobro obdavčil - z umetno inflacijo
Velika ponastavitev je velika prevara
Iskalnik DuckDuckGo zdaj manipulira z rezultati - Brave Search in Presearch sta še vedno zavezana zagotavljanju nepristranskih rezultatov iskanja
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
avgust 2022
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj