COVID je genocid, ki se izvaja na ravni celotnega planeta.

OddajName240663 Surname240663, dne 2022-03-12 ob 20:33:24

To je Genocid

To je hudičevo: podprto kot humanitarno prizadevanje zahodnih vlad, dostava na stotine milijonov odmerkov "morilskega cepiva" prek GAVI-jevega COVAX AMC pomeni nov val umrljivosti in obolevnosti, povezanih s cepivi, usmerjen proti tretjemu svetu.

Ta projekt je povezan s smrtonosnimi učinki (delnega) zaprtja nacionalnih gospodarstev držav v razvoju, skupaj z ustvarjenim družbenim kaosom, ki se je začel marca 2020, kar je že povzročilo val skrajne revščine, lakote in obupa po vsem tretjem svetu.

Gre za genocid, ki se izvaja na ravni celotnega planeta.

***

Trend naraščanja umrljivosti in obolevnosti zaradi programa cepljenja proti Covid-19 je izjemen.

Ljudje umirajo po vsem svetu.

Zdravstvena tveganja cepiva mRNA so v celoti dokumentirana. Tromboza, krvni strdki, miokarditis, srčni napadi, rak,

"Eksperimentalno" cepivo mRNA je bilo uvedeno sredi do konca decembra 2020. V mnogih državah je po uvedbi cepiva Covid-19 prišlo do znatnega in takojšnjega premika v umrljivosti.

 

Source: HeathData.org

Kljub vsem lažem in izkrivljanju uradnih številk o smrti zaradi cepiva covid za EU, ZDA in Združeno kraljestvo ni mogoče ovreči. (glej spodaj).

SKUPAJ za EU/Združeno kraljestvo/ZDA – 15. septembra 2021 so poročali o 40.666 smrtih zaradi injiciranja Covid-19 in 6.626.502 poškodovanih.

 

Medtem ko prevladuje množična medijska in vladna cenzura, te registrirane uradne številke predstavljajo zelo majhen odstotek dejanskih številk, ki se nanašajo na smrti in poškodbe. Zelo majhen odstotek smrti in poškodb, ki jih je mogoče pripisati cepivu, bodo prijavile/registrirale družine žrtev.

 

Naši otroci in mladostniki umirajo po vsem svetu

Študentka na Lycée Valabre de Luynes-Gardannem, Aix-en-Provence, Francija, Sofia Benharira, stara 16 let, je umrla 21. septembra, 7 dni po tem, ko je prejela smrtonosno cepivo Pfizer. Srčni napadi in tromboza.

 

To se dogaja po vsem svetu.

 

Otroci in mladostniki umirajo.

Image

17:06 · 25. september 2021

Mediji bodisi ne poročajo o smrtih, povezanih s cepljenjem, ali pa navajajo (pooblastilo), da je smrti mogoče pripisati Covid-19.

 

Pfizer ima kazensko evidenco

In ali ste vedeli, da ima Pfizer kazensko evidenco pri ameriškem ministrstvu za pravosodje.

 

»Strup v obliki cepiva«, ki je vsiljen na ravni celotnega planeta, proizvaja farmacevtsko podjetje, ki ga je ameriško pravosodno ministrstvo (2009) obtožilo »goljufivega trženja«.


"Goljufivo trženje" nezakonitega in eksperimentalnega "cepiva" je podcenjevanje.

 

Danes se dogaja popolna »kriminalizacija državnega aparata«, pri kateri se politiki, poslanci, visoki vladni uradniki redno podkupujejo, kooptirajo ali jim grozijo, da bodo spoštovali diabolični projekt, ki dobesedno uničuje življenja ljudi po vsem svetu.

 

Pfizer ubija naše otroke. In naše vlade podkupuje Big Pharma.

 

GAVI COVAX in vloga fundacije Gates

GAVI COVAX, ki ga financira fundacija Gates, je subjekt, ki je odgovoren za svetovno nabavo in dostavo odmerkov cepiva Covid-19. V povezavi s Svetovno zdravstveno organizacijo je na programu popolno cepljenje (več odmerkov) več kot 7 milijard ljudi.

 

V Evropi in Severni Ameriki uradni podatki kažejo, da je velik odstotek prebivalstva že v celoti cepljenih, pri čemer prednjačijo Kanada, Španija, Izrael, Belgija, Urugvaj, Čile in Kitajska (glej zemljevid spodaj)

Ali so te številke zanesljive? Nekdo bi posumil, da so jih zahodne vlade morda manipulirale, da bi podprle propagandno kampanjo in odpravile smrt in poškodbe, ki so jih utrpeli cepljeni. Poleg tega se smrti in poškodbe, povezane s cepivom, zdaj rutinsko pripisujejo Covid-19 kot glavni vzrok.

 

V več regijah sveta se uvedba cepiva sooča z ostrim nasprotovanjem. V Indiji se to nasprotovanje nanaša na Fundacijo javnega zdravja Indije (PHFI), tako imenovano »javno zasebno partnerstvo«, ustanovljeno pod vlado premierja Manmohana Singha leta 2006, ki je »prejelo milijone dolarjev sredstev od farmacevtskih podjetij, cepiva proizvajalci in dvomljive filantropske organizacije, vključno s fundacijo Bill & Melinda Gates, Rockefellerjevo fundacijo, Wellcome Trust in drugimi.

 

V indijski zvezni državi Uttar Pradesh s polovico manjšo populacijo kot v Evropski uniji je program cepiv v bistvu zastarel.

 

V podsaharski Afriki je velik del prebivalstva zavrnil cepivo. Odstotek populacije, ki je cepljena, je izjemno nizek.

Zahodne vlade, milijarderji in Big Pharma za "reševanje revnih držav"

In zdaj se po izkrivljeni logiki proračuni za tujo pomoč "bogatih držav" preusmerjajo v financiranje dostave približno 1,8 milijarde odmerkov smrtonosnega cepiva v države v razvoju. (glej graf 1).

 

Razvite države uporabljajo svoje proračune za "uradno razvojno pomoč" (ODA) za pomoč državam tretjega sveta pri pridobivanju cepiva, ki naj bi se uporabljalo za revno prebivalstvo.

 

Spodnji graf (Naš svet v podatkih) prikazuje število odmerkov "cepiva", ki so velikodušno podarjeni v okviru programov pomoči ZDA in EU državam v razvoju.

 

Bidenova administracija je obljubila, da bo dostavila 570,4 milijona odmerkov, od tega je bilo 81,4 milijona že doniranih in načrtovanih za dostavo.

 

Komisija EU, ki jo vodi Ursula von der Leyen - LIAR, se je zavezala, da bo prek GAVI CoVAX dostavila 525 milijonov odmerkov. Komisija EU se trenutno pogaja s Pfizerjem o dobavi, ki presega 1,8 milijarde odmerkov.

 

Druge zahodne države (od katerih je več nekdanjih kolonialnih sil) in Japonska (države članice OECD) so se prav tako zavezale, da bodo državam tretjega sveta dostavile približno 826,395 milijonov odmerkov (glej graf spodaj).

 

ODA "dvostranska pomoč" bogatih držav je relikt kolonialnega obdobja. Po mnenju Brookings Institute so "bogate države moralno dolžne pomagati revnim državam do cepiva".

 

Kakšna je ta moralna obveznost?

 

"Tuja pomoč" gre v žepe Big Pharme in milijarderjev, medtem ko širi smrt in uničenje v revnih državah.

 

Govorimo o "donaciji" več kot 1,8 milijarde odmerkov te strupene snovi, katere neizogiben rezultat bo pahnjenje Tretjega sveta v Brezno.

Kje so ciljne države

Največji delež necepljenih prebivalcev je v Afriki, Indiji, delih Bližnjega vzhoda in delih jugovzhodne Azije ter nekaj držav vzhodne Evrope in Balkana. (Glej zemljevid zgoraj, z dne 29. septembra 2021)

Sledite "Denarju"

Kakšen je mehanizem, ki se nanaša na nakup in dostavo več približno 1,8 milijarde odmerkov "cepiva" Covid-19 v tretji svet?

Globalna dobavna veriga in tudi tok denarnih plačil sta zapletena. Donacije bogatih držav so v obliki »nakupa«, ki se izvaja prek GAVI-COVAX, ki je odgovoren za nabavo (od Big Pharma) in tudi dostavo v države v razvoju prejemnice.

To pomeni, da so sredstva, ki so jih bogate države namenile "uradni razvojni pomoči" (ODA), ki so bile v preteklosti označene kot sredstvo za financiranje zmanjševanja revščine in socialnih programov v tretjem svetu, zdaj preusmerjena v financiranje nakupa približno 1,8 milijarde odmerkov smrtonosnega Covid cepiva za dostavo v revne države, ki si ga ne morejo privoščiti.

Ironično, to se je zgodilo v času, ko je generalni sekretar ZN Antonio Guterres v svojem nagovoru Generalni skupščini ZN (retorično) trdil

"Premostiti moramo vrzel med bogatimi in revnimi, znotraj in med državami."

»Razvojna pomoč« je zdaj v obliki 1,8 milijarde odmerkov »strupene snovi«. Navedeni cilj za GAVI COVAX AMC je:

"za nabavo cepiv in pomoč pri dostavi za LIC in LMIC [države v razvoju z nizkimi dohodki in nizkimi do srednjimi dohodki]", to je skoraj polovica svetovnega prebivalstva. (Glej Gavi Covax AMC)

Kam gre denar?

Fundacija Gates (GF) kot glavni ustanovni partner GAVI igra strateško vlogo pri večmilijardni svetovni distribuciji cepiva Covid-19 prek subjekta z naslovom GAVI COVAX AMC.

Od svojega začetka leta 2000 je GF v GAVI namenil 4,1 milijarde dolarjev. Na svetovnem vrhu o cepivih leta 2020 je Bill Gates:

»… napovedal 1,6 milijarde USD za Gavijevo naslednje strateško obdobje 2021–2025. Poleg tega financiranja je fundacija obljubila 150 milijonov USD v podporo Gavijevemu COVAX AMC, da bi zagotovila pravičen dostop do cepiv za gospodarstva, ki izpolnjujejo pogoje za AMC.

Iz »bogatih držav« se »denar pomoči«, namenjen pomoči državam v razvoju, najprej usmeri in deponira v GAVI COVAX AMC Facility, ki ga sponzorira Gates, ki deluje kot posrednik.

Denar se nato usmeri v Big Pharma (vključno s Pfizerjem) prek GAVI-COVAX (ki zahteva provizije in zadrževalce), tj. denar pomoči gre tako v žepe Big Pharme kot fundacije Gates, vključno z njenimi različnimi podružnicami, da ne omenjam politikov ki so podkupljeni za sprejemanje in podrejanje.

Pomislite na Janeza Janšo in razumeli boste zakaj sem vedno trdil, da bi Janša moral viseti! ...

Kakšen je obseg tega tako imenovanega programa pomoči

"Reševanje življenj" v državah v razvoju pomeni "pravičen dostop" do uživanja "strupene snovi"

Pfizer trenutno zahodnim vladam zaračunava 25,50 $ na odmerek za cepivo Covid-19

Seštejte številke: stroški 1,85795 milijard odmerkov morilskega cepiva, prikritega kot »dvostranska pomoč«, znašajo 46,45 milijarde dolarjev. Ta denar ("pravično" porazdeljen) gre v žepe Big Pharme, fundacije milijarderjev, z velikodušnimi podkupninami in denarnimi deli za politike in skorumpirane znanstvenike.

Pomislite na Janšo in vprašajte se od kje Bojani Beović 10 milijonov dolarjev na enem od njenih računov v tujini!

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Name240663 Surname240663
Name240663 Surname240663
Objavil/a 2022-03-12 20:33:24 (Mar 12, 2022)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Pomemben info ruskih insajderjev
Pfizer je zahteval izbris z newyorške borze!
COVID je genocid, ki se izvaja na ravni celotnega planeta.
Janša pravi,da lačni ne bomo, on verjetno ne, vas pa je dobro obdavčil - z umetno inflacijo
Velika ponastavitev je velika prevara
Iskalnik DuckDuckGo zdaj manipulira z rezultati - Brave Search in Presearch sta še vedno zavezana zagotavljanju nepristranskih rezultatov iskanja
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
maj 2022
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj