Pomemben info ruskih insajderjev

OddajName240663 Surname240663, dne 2022-03-12 ob 23:20:37

Gordon Duff, Senior Editor VT

Naslednje informacije izhajajo iz sestanka ruske obveščevalne službe, ki sem ga dal na mojo zahtevo v Damasku, saj so celotne ZDA pod 100-odstotno cenzuro.

Opomba: Prosimo, da besedilo tega poročila pošljete vsem kontaktom. V Združenem kraljestvu in drugod besedilo prekrivajo Natovi hekerji.

VT: Preberi celotno zadevo, saj je malo klavrna. Tukaj so stvari, ki jih ne boste našli nikjer drugje, in to je seveda neposredno od ruskih obveščevalnih služb. To naj bi bilo novinarstvo. Tako ... ne moremo pripisati, da je tukaj vse res ampak samo to, da so "oni" to rekli.

Biden se odpravlja v Savdsko Arabijo na srečanje z Bin Salmanom

Boji se, da se bo Bin Salman pridružil Rusiji

Tudi Mohammad bin Naif je morda mrtev, preverite te podatke

Arabci so Bidnu odločno zanikali povečanje zalog nafte.

Zanikala ga je tudi Venezuela!

ZDA in njihovi zavezniki so se zelo zmotili v svojih sankcijah in resničnih priložnostih, da so Rusijo izključili iz svojih tehnoloških in surovin! Potem. kar so ZDA naredile Venezueli, se tam ne bodo niti pogovarjali z Bidenom!

Ruski plin in nafta sta še vedno roža!!!! Jagode bodo sledile!

Rusija dobavlja 90 % paladija za svetovno elektroniko!

Rusija dobavlja 80% edinstvenih safirnih substratov za mikrovezje – to je edinstvena ruska tehnologija!

Rusija ima več kot polovico patentov v projektu Airbus in polovico zalog materialov!

Rusko jeklo je glavni material za Evropo, ki ga ne more nadomestiti z ničemer! Itd…….

Arabci bodo podpirali samo svoje interese! Trenutno so s ceno nafte zelo zadovoljni! Takega zlatega dežja ne bodo zavrnili! Združene države nimajo kaj ponuditi v zameno za tako darilo usode!

Kitajska je pripravljena kupiti vso rusko nafto in plin! Kupci v Evropi nas torej načeloma ne zanimajo več!

Ta vojaška operacija bo Putinu omogočila, da reši celo vrsto notranjih problemov!

Vprašanje s centralno banko Rusije, ki je bila pod popolnim nadzorom ameriške centralne banke, bo dokončno rešeno!

Vse kompradorske strukture v ruskem poslovanju bodo postale neškodljive! Rusija se bo res začela razvijati! Sploh si ne morete predstavljati, kakšne tehnologije ima Rusija, ki jih je mogoče razviti! Zahod niti ne ve, kako se je odmaknil od nas! Sploh ne vedo, kako to storiti! Povsem drugačna tehnološka in znanstvena paradigma je vgrajena v večino ruskih tehnologij prihodnosti. Prozahodne politike naših oligarhov bo konec! Rusija je dobila resnično priložnost, da začne svoj hiter in aktiven razvoj!

ZDA so uradno dale vedeti, da imajo načrt zamenjave Zelenskega! Z njimi ostaja kot možna sveta žrtev! Ne potrebujejo ga več – tega impotentnega patetika in klovna. ki zna samo s penisom igrati klavir (na odru je video z njegovo številko!)

Prava moderna vojna je vojna TOTALNEGA in bliskovitega uničenja in čiščenja ozemlja! Rusija si ne postavlja takšnih ciljev. To je edinstvena situacija, ko domnevni agresor smatra civilno prebivalstvo države za svoje ljudi in jih skuša čim bolj zaščititi! Nacistični geeki delajo drugače – uničujejo svoje ljudi!

ZDA in Zahod potrebujeta novo politično paradigmo in nove cilje za 21. stoletje! V nasprotnem primeru jih čaka popolno izumrtje in degradacija. Trump ni eden od teh politikov. Živi v 20. stoletju! Nima novih idej in razumevanja resnične prihodnosti ZDA in celega sveta! Žalostno je!

Generalni partner finančnega butika Matrix Capital Pavel Teplukhin meni, da rusko industrijo čaka še večja blaginja. Situacijo komentira takole:

»Mehurček visoke tehnologije mora počiti. […] In podjetja, ki predstavljajo proizvodni sektor, bi morala po rasti prehiteti segmente hype. V tem smislu bi morali ob sedanji strukturi gospodarstva tudi na splošno prehiteti razvite države po stopnjah rasti, ki so se v veliki meri dvignile na visokotehnološki hype. Tako bo imela Rusija pred nami nekaj let dobrih gospodarskih obetov.

ZDA uvajajo prepoved dobave v Rusijo elektronike, proizvedene v kateri koli državi na svetu z uporabo ameriške tehnologije. Po predhodnih ocenah bodo največje blagovne znamke (Apple, Samsung, Xiaomi) izgubile okoli 10 milijard dolarjev na leto.

V odgovor ruska vlada razmišlja o ustavitvi prodaje neona Zahodu. Po eni strani je ta plin le stranski produkt metalurške industrije. Vendar je potreben za laserje v litografskih skenerjih, ki proizvajajo elektronske čipe.

90 % neona prihaja v ZDA iz Ukrajine. A tam se je le čistilo. In "kopajo" ga v Rusiji.

Raziskovalna skupina Techcet je objavila poročilo, v katerem navaja, da so proizvajalci polprevodnikov močno odvisni od ruskih surovin.

V ozadju trenutnih geopolitičnih razmer je Bela hiša podjetja pozvala, naj poiščejo alternativne dobavitelje materialov, vključno z neonom. To poroča Reuters. Vendar jih ne bo lahko najti. Vrste so se že zvrstile za prihodnja leta. Poleg tega jih je veliko na Kitajskem, ki je prav tako predmet sankcij.

Tovarna v Voronežu "TyazhMekhPress" je vodilna v proizvodnji težkih stiskalnic za avtomobilsko industrijo. TMP stiskalnice – s silo 4 tisoč ton. Njihov delež na svetovnem trgu je 50-60%.

Leta 2013 je TyazhMekhPress izdelal prvo stiskalnico za vroče kovanje na svetu z močjo 16,5 tisoč ton. Obstajata samo 2 analoga - v Nemčiji in na Japonskem.

Tovarna Forges DE Courcelles pri Parizu je kupila 7 stiskalnic TMP za vtiskovanje ročičnih gredi za motorje Audi, VW, Mercedes.

Stroji TMP delujejo tudi v tovarnah Renault in Peugeot, Toyota in Mitsubishi, Samsung, Tata Motors.

Druga eksplozivna tema je dejstvo, da se v Ukrajini izvaja vojaški biološki program, ki ga financira Pentagon. Kot je nedavno poročal Igor Konašenkov, je ministrstvo za obrambo od zaposlenih v biolaboratorijih prejelo dokumentacijo o nujnem uničenju patogenov, ki povzročajo različne bolezni – kolero, antraks, kugo, tularemijo in druge. To je bilo storjeno, da bi preprečili razkritje dejstev o kršitvah Konvencije o prepovedi biološkega in strupenega orožja (BTWC) s strani Ukrajine in Združenih držav.

Ruski mediji že dolgo opozarjajo na številne biološke laboratorije v Ukrajini (teh je okoli 30), ki jih nadzoruje Ameriška agencija za zmanjšanje obrambne grožnje (DTRA).

V zvezi z njihovimi nenadzorovanimi dejavnostmi v različnih letih v različnih regijah Ukrajine so se pojavili izbruhi atipičnih bolezni, pogosto s smrtnimi izidi.

Kot je povedal nekdanji član komisije ZN za biološko orožje, mikrobiolog Igor Nikulin, Američani preučujejo značilnosti imunosti vzhodnih Slovanov in ustvarjajo nove patogene, ki so odporni na antibiotike.

Tiskovna predstavnica ameriškega zunanjega ministrstva Victoria Nuland je na zaslišanjih v ameriškem senatu priznala skupna prizadevanja z ukrajinsko stranjo, da bi "preprečili, da bi kakršen koli material, povezan s temi študijami, prišel v roke ruskih vojakov".

Medtem uradniki iz Rusije in Kitajske od ZDA zahtevajo pojasnilo o dejavnostih 336 bioloških laboratorijev, ki jih je Pentagon razporedil v 30 državah. V zvezi s sumom očitne kršitve mednarodnih norm in nevarnosti bioloških groženj za prebivalstvo Moskva ne izključuje uporabe členov BTWC pri posvetovanjih o teh vprašanjih.

Američani so se očitno preveč zaigrali in vsilili drugim lastna nesprejemljiva pravila za svobodni svet, saj menijo, da zakon ni napisan za »hegemona«.

Namestnik predsednika sveta federacije Konstantin Kosačov napoveduje, da ne bo dolgo, ko bo dokazana zahodna podpora neonacističnim strukturam v Ukrajini.

To ne bo zloglasna "cev s prahom" (prevedeno iz ruščine), ampak dejstva, ki lahko korenito vplivajo na javno mnenje in ocene dogajanja s strani oblastnih na Zahodu. Za to je treba skrbno pripraviti dokazno bazo in zagotoviti njeno dostavo naslovnikom.

Ko posebna operacija demilitarizacije in denacifikacije Ukrajine napreduje, ruska vojska zasežei dokumente, ki osvetljujejo daljnosežne načrte kijevskega režima, ki ga pozorno varujejo zahodni kustosi.

Tako je rusko obrambno ministrstvo objavilo dokument, ki vsebuje bojni ukaz ukrajinske nacionalne garde o pripravah na ofenzivo v Donbasu v začetku marca 2022.

Zdaj postane jasno, zakaj so politiki na Zahodu dvignili ves ta hrup zaradi bližajoče se ruske "invazije": od Rusije so zahtevali "vrnitev vojakov v vojašnice", da bi razvezali roke oboroženim silam Ukrajine in nacionalnim bataljonom v Donbasu.

Po besedah ​​uradnega predstavnika ministrstva za obrambo generalmajorja Igorja Konašenkova je posebna operacija ruskih oboroženih sil, ki se je začela 24. februarja, preprečila obsežno ofenzivo udarnih skupin ukrajinskih vojakov na Ljudsko republiko Lugansk in Doneck, ki sta marca ni pod nadzorom Kijeva.

Zdaj je treba videti, koliko je bilo vodstvo ZDA in njenih zaveznikov v Natu, ki jim je verbalno mar za mir v Ukrajini, vpleteno v načrtovanje in pripravo ofenzivne operacije v Donbasu.

Skrivnost je postala jasna v zvezi z načrti Ukrajine za ustvarjanje lastnega jedrskega orožja. Tiskovna agencija Interfax, ki se sklicuje na obveščeni vir v enem od pristojnih služb Rusije, je poročala, da bi "izvedba Kijevskega izjemno nevarnega jedrskega Ukrajinskega projekta lahko postala resničnost v zelo bližnji prihodnosti".

Po navedbah vira so ukrajinski strokovnjaki pripravljali "umazano bombo" in ločevali plutonij v izključitvenem območju jedrske elektrarne Černobil, povečano sevalno ozadje, ki je bilo zanj naravno, pa je ta dela skrilo.

Ključna vloga pri ustvarjanju jedrske eksplozivne naprave je bila dodeljena znanstvenemu centru "Kharkovski inštitut za fiziko in tehnologijo", ki ima ustrezno eksperimentalno bazo. Kot je navedel vir, bi Kijev lahko na skrivaj pridobil tehnologije za centrifugirano obogatitev urana in lasersko ločevanje izotopov od Zahoda.

Za pospešitev tega dela je bil v začetni fazi pridobljen plutonij zahtevane kakovosti in obstaja razlog za domnevo, da to ni bilo brez sodelovanja Washingtona.

Ko posebna operacija demilitarizacije in denacifikacije Ukrajine napreduje, ruska vojska dobi dokumente, ki osvetljujejo daljnosežne načrte kijevskega režima, ki ga pozorno varujejo zahodni kustosi. Tako je rusko obrambno ministrstvo objavilo dokument, ki vsebuje bojni ukaz ukrajinske nacionalne garde o pripravah na ofenzivo v Donbasu v začetku marca 2022.

Ruska vojska bi lahko v naslednjih dneh dosegla zahodne meje Ukrajine. To mnenje je izrazil prvi podpredsednik Akademije za geopolitične probleme, dopisni član Ruske akademije raketnih in topniških znanosti Konstantin Sivkov.

Vojaški analitik meni, da je namen ruske posebne operacije preprost. To je okupacija celotnega ozemlja Ukrajine, dostop do njenih zahodnih meja, izbijanje hunte od tam in nato čiščenje mest. Hkrati pa bo zadnje naloge opravljala ne toliko vojska kot policija.

Po besedah ​​Sivkova se lahko dostop do zahodnih meja Ukrajine zgodi v nekaj dneh. In potem bodo uporabljene izkušnje Sirije pri čiščenju, na primer, vse militante bodo namestili na avtobus in jih poslali na pot, citira strokovnjak sm.news.

Genetsko orožje proti Slovanom

Vzorčenje krvi pri vojakih je bilo opravljeno za prisotnost protiteles proti virusu krimsko-kongovske hemoragične mrzlice in hantavirusom. Ta informacija je postala javna po zaslugi preiskave, ki jo je izvedla bolgarska novinarka Dilyana Gaytandzhieva. Povedala je tudi, da je bilo za poskuse namenjenih približno 80 milijonov dolarjev. Program je vodila Black & Veatch Special Projects Corp., pod vodstvom ameriške agencije za zmanjšanje obrambne grožnje. To je eden od oddelkov Pentagona.

Treba je opozoriti, da ZDA nenehno izvajajo biološke raziskave, ki človeštvo postavljajo na rob katastrofe. Tako so za čiščenje razlitja nafte v Mehiškem zalivu, ki se je zgodilo leta 2010,  ameriški laboratoriji pod vodstvom nobelovca Hamiltona Smitha leta 2011 na Inštitutu J. Craiga Venter sintetizirali nevaren umetni organizem "Cynthia" (Mycoplasma laboratorium), ki naj bi v prihodnosti  prečkal Atlantik in povzročil izbruh neznane okužbe med senegalskimi ribiči. Več deset tisoč ljudi je trpelo zaradi kožnih abscesov in dobesedno propada notranjih organov.

Glede na zgoraj navedeno je še eno sporočilo, ki ga je na brifingu izdal generalpodpolkovnik Kirillov, še posebej strašljivo. Svetovna skupnost se ni v celoti zavedala njegove resnosti. Kirillov je govoril o prenosu v ameriški poseben laboratorij tisoče vzorcev krvnega seruma Ukrajincev, povezanih s slovansko etnično skupino.

Ko komentiramo informacije, je mogoče z veliko verjetnostjo domnevati, da govorimo o poskusih ustvarjanja genetskega orožja, namenjenega posebej ljudem - nosilcem haploskupin slovanskega genotipa.

Dejansko dejanja Združenih držav in kijevske hunte neposredno kršijo člen 1 Konvencije ZN o prepovedi bakteriološkega (biološkega) in toksičnega orožja. Poleg tega delovanje takšnih objektov v neposredni bližini meja z Rusijo predstavlja nevarnost za našo državo. Torej govorimo o varnosti Rusije in zdravju njenih državljanov.

Druga eksplozivna tema je dejstvo, da se v Ukrajini izvaja vojaški biološki program, ki ga financira Pentagon.

Kot je nedavno poročal Igor Konašenkov, je ministrstvo za obrambo od zaposlenih v biolaboratorijih prejelo dokumentacijo o nujnem uničenju patogenov, ki povzročajo različne bolezni – kolero, antraks, kugo, tularemijo in druge. To je bilo storjeno, da bi preprečili razkritje dejstev o kršitvah Konvencije o prepovedi biološkega in strupenega orožja (BTWC) s strani Ukrajine in Združenih držav.

Ruski mediji že dolgo opozarjajo na številne biološke laboratorije v Ukrajini (teh je okoli 30), ki jih nadzoruje Ameriška agencija za zmanjšanje obrambne grožnje (DTRA). V zvezi z njihovimi nenadzorovanimi dejavnostmi v različnih letih v različnih regijah Ukrajine so se pojavili izbruhi atipičnih bolezni, pogosto s smrtnimi izidi.

Kot je povedal nekdanji član komisije ZN za biološko orožje, mikrobiolog Igor Nikulin, Američani preučujejo značilnosti imunosti vzhodnih Slovanov in ustvarjajo nove patogene, ki so odporni na antibiotike. (konec)

Zahodna igra eskalacije se spreminja v pretirane cene ne le energentov, ampak tudi kovin, gnojil in kmetijskih proizvodov, ki so pomembne postavke ruskega izvoza.

Londonska borza kovin je bila na primer 8. marca prisiljena ustaviti trgovanje z nikljem, saj se je njegova cena v dveh dneh podvojila (na 100.000 dolarjev na tono) zaradi strahu pred omejevanjem dobave kovine iz Rusije. Podpredsednik vlade Alexander Novak je opozoril Zahod, da bi embargo na rusko nafto lahko dvignil cene nafte do 300 dolarjev ali več za sod.

Številni ameriški strokovnjaki so v The Hillu opozorili, da bo njihova država občutila "šok val" protiruskih omejitev v obliki naraščajočih cen goriva in hrane.

Nekdanji pomočnik ministra za finance Daniel Glaser ni navdušen nad pripravljenostjo zahodnih držav na gospodarsko vojno proti Rusiji. V želji, da bi Rusiji povzročili čim več škode, zanemarjajo stransko škodo, "in to je preprosto osupljivo."

komentarji:

Occams pravi:

VT in Duffa vzemite z rezervo. Ali več. Veliko več.

IZJEMNO naklonjen Bidenu, VSE je "Trumpova krivda" (Trump JE idiot, ampak pretvarjati se, da Izrael ne vodi naše države, je smešno), kljub temu še vedno domneva, da je 911, kot nakazuje uradno poročilo (ko sem objavil drugače, mi je Duff rekel, naj grem nazaj k mami, dokler nisem starejši od 12 let in se lahko pogovarjam kot odrasel).

Kako je TO za 'izpodbijanje' višjega urednika?

VT je nacionalna zadrega – vendar dobro odraža in RAZLAGA nepripravljenost naših »Haki Herojev«, da bi zagovarjali svojo prisego in ustavo ter dovolili, da izdaja in upor ne ostaneta le nenadzorovana, ampak so tudi sokrivda.

Nič čudnega, da ljudje ZDA podpirajo marionetno ukrajinsko vlado, ki jo zalagajo Soros/CIA/Hillary/Biden/Schwab/Izrael, korumpirano, umazano državo z biološkim orožjem, katere je 'vodja' – je v samo dveh letih – skril več kot milijardo v tujo banko in kupil stanovanje za 34 milijonov dolarjev na Floridi ……

… ob tem pa hvalijo svoje Khaki Heroje, ki so ubili več kot 2 milijona ljudi v tujih državah, ki ZDA nikoli niso storile ničesar.

"Američani so najbolj zavedeni, napačno usmerjeni in zato najbolj lahkoverni ljudje na planetu" ~ Alan Hart

12. marec 2022 15:54

danceaway pravi:

Ja Occams, se strinjam. To sem zavrnil, ko sem naletel na to pred nekaj dnevi.

Nekoliko sem presenečen, ko vidim, da Veterans Today in Gordon Duff še vedno delujeta.

12. marec 2022 15:23

sovereigntea pravi:

"Še vedno je bil namen 911 takšen, kot navaja uradno poročilo"? glej spodaj

https://www.veteranstoday.com/vt-nuclear-education/

12. marec 2022 ob 19.10

Occams pravi:

Zanimivo, da so spremenili svojo melodijo na 911 in kdo je to dejansko naredil. Spomnim se samo, da so me nagnali, ker sem omenil 'Ples Izraelcev' in 3 zgradbe, ki se spremenijo v prah – z 2 letaloma, in rekli, naj se vrnem, ko bom star vsaj 12 let, in bi lahko koherentno trdil veljavne točke.

Nikoli se nisem vrnil, zato nisem imel pojma, da so postali »edini dovolj pogumni (kakšen hec), da natisnejo resnico!«

Poleg tega sem ravno zdaj šel na VT in bil dejansko nekoliko presenečen nad vsebino. Seveda je Trump še vedno kriv za vse, vendar sem v celoti pričakoval, da bom videl razkošne pohvale za Bidna, kako velike stvari iščejo ZDA, in, kot v preteklosti, kakšna pošast je Putin.

Morda se VT začenja prebujati, da smo na koncu igre in tako kot mnogi MSN in zdravstveni itd. zdaj nenadoma 'govorijo resnico', da bi se lahko rešili pred razkritjem – in morda celo obešenjem– zaradi izdaje, puča … .in pomoč pri umoru.

Še enkrat, že leta nisem pogledal, zato ne vem, kaj vse so promovirali za pomoč pri shemi Covid prevare. 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Name240663 Surname240663
Name240663 Surname240663
Objavil/a 2022-03-12 23:20:37 (Mar 12, 2022)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Pomemben info ruskih insajderjev
Pfizer je zahteval izbris z newyorške borze!
COVID je genocid, ki se izvaja na ravni celotnega planeta.
Janša pravi,da lačni ne bomo, on verjetno ne, vas pa je dobro obdavčil - z umetno inflacijo
Velika ponastavitev je velika prevara
Iskalnik DuckDuckGo zdaj manipulira z rezultati - Brave Search in Presearch sta še vedno zavezana zagotavljanju nepristranskih rezultatov iskanja
IŠČI PO ARHIVU
september 2022
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj