Članek
Čas je, ta aretacijo zdravnikov, ki so promovirali in dajali Covid cepiva
Objavljeno Mar 12, 2022

Zdaj, ko celo nekateri osrednji mediji poročajo o dejstvu, da so vbodi covid-19 smrtonosni, da so povzročili okoli 150 potencialno resnih stranskih učinkov in da so ubili nešteto tisoč ljudi, je vredno preveriti zdravnike, ki so dajali Covid injekcije.

Dr. Vernon Coleman

Večina teh zdravnikov je dala vbode, ne da bi pravilno razložili nevarnosti in ne da bi pravilno spremljali paciente, ki so navsezadnje sodelovali v poskusu.

Zdravniki imajo dolgo, žalostno zgodovino izvajanja poskusov na pacientih. Med drugo svetovno vojno je Pentagon testiral gorčični plin na ameriških vojakih, v 60. letih prejšnjega stoletja pa je bil Agent Orange testiran na zapornikih.

Toda v zadnjih desetletjih je celo ameriška vojska veliko bolj previdna pri testiranju novih izdelkov.

Na primer, med srbskim konfliktom v 90. letih prejšnjega stoletja je Pentagon pridobil dovoljenje FDA, preden je vojakom ponudil eksperimentalno cepivo proti klopnemu encefalitisu. Cepivo so dobili le vojaki, ki so želeli cepivo.

Vsako novo proizvedeno cepivo je bilo preizkušeno (čeprav običajno neustrezno) in posamezniki, ki so sodelovali v testih, so bili vedno obveščeni o možnih stranskih učinkih – in povedali, da sodelujejo v poskusu.

Vse to se je spremenilo s Covid cepivi.

Ti vbodi so bili in so še vedno eksperimentalni.

Bolnike bi morali opozoriti, da so bili vbodi poskusni, in opozoriti na vse možne stranske učinke.

Nevarnosti vbodov covida 19 so bile dobro dokumentirane leta 2020. Posnel sem več videoposnetkov, v katerih sem razložil, kakšna so tveganja. Kot dokončno tveganje sem navedel miokarditis in težave s krvjo.

Tukaj sta povezave do dveh opozorilnih videoposnetkov, ki sem jih naredil:

„Možni stranski učinki cepiva Covid-19“ – narejeno 8. decembra 2020

„Nujne novice o cepivu covid-19“ – narejeno 20. decembra 2020

Toda večina zdravnikov je prezrla dokaze in je zatajila svoje paciente na tri načine.

Prvič, pacientov niso opozorili, da sodelujejo v poskusu.

Drugič, pacientov niso opozorili na možne nevarnosti. Bolnike je treba vedno obvestiti o nevarnostih – sicer ne morejo dati svojega informiranega soglasja za vbod ali zdravljenje. Noben kirurg ne bo operiral pacienta brez njegove privolitve. Noben zdravnik ne sme dati kakršnega koli cepiva brez pridobitve informiranega soglasja. Toda zdravniki svojih pacientov niso obvestili o nevarnostih. In niso dobili ustreznega soglasja. Kršili so zdravniška pravila in kršili zakon.

Tretjič, zdravniki niso spremljali svojih pacientov, potem ko so bili vbodi. Nekaj ​​časa so v Združenem kraljestvu bolnikom, ki so bili vbodeni, rekli, naj počakajo 15 minut, preden odidejo, če bi imeli reakcijo anafilaktičnega šoka. Toda sčasoma je bilo tudi to opuščeno. Dolgoročno spremljanje ni bilo opravljeno. Zdelo se je, da zdravnikov ni zanimalo dejstvo, da ubijajo in ranijo na tisoče bolnikov.

2. februarja 2021 – pred več kot enim letom – sem posnel videoposnetek z naslovom 'Zdravniki in medicinske sestre, ki dajejo cepivo Covid-19, bodo sojeni kot vojni zločinci.'

Pritisnite povezavo zdaj, če si želite ogledati videoposnetek.

Nobenega dvoma ni več, da so vbodi covid-19 smrtonosni in neverjetno nevarni. Brez pretiravanja jih opišemo kot strupe.

Zdravnike, ki so dali ali priporočili vbode covid-19, je treba prijaviti svojemu organu za izdajo dovoljenj (v Združenem kraljestvu je to General Medical Council) in izgubili bi svoje licence.

In te zdravnike je treba aretirati, soditi in zapreti.

Podkupljeni z ogromnimi honorarji so zatajili svoje paciente, propadli so stroko in propadli družbo.