Trgovina, s katero gradim svoje družbeno omrežje

Ponujamo vam spletno trgovino kot družbeno omrežje, ki jo lahko sami in brez začetnih stroškov ustvarite v nekaj minutah. Hitra, enostavna za vzpostavitev in uporabo, z gradnjo baze sledilcev in (potencialnih) kupcev ter uporabniku prijazna.

Ustvari trgovino
My shops

Ponujamo vam celovit krog inovativnih in naprednih programskih storitev

Shop

Spletno trgovino odprete v nekaj minutah

Spletno trgovino lahko odprete sami, brez dodatnega programiranja in potrebe po zahtevnih računalniških znanjih, v nekaj preprostih korakih. Vnos in kategoriziranje izdelkov je hitro, enostavno in preprosto za upravljanje.

Gradite svoje družbeno omrežje in tako zbirate potencialne kupce

Spletna trgovina ima funkcijo Follow in na vaši domeni zbira sledilce, kupce in potencialne kupce, kar gradi vašo kontaktno bazo kot družbeno omrežje v skladu z GDPR in omogoča, da izvajate digitalni marketing.

Spletna trgovina ima integriran sistem za masovno pošiljanje pošte

Kontaktni podatki vaših kupcev in sledilcev se avtomatično zbirajo v programu za masovno pošiljanje pošte, kar vam omogoča, da jih o novostih, akcijah in ostalih relevantnih informacijah redno obveščate.

e

Spletna trgovina je povezana v sistem e-mest

E-mesta zbirajo informacije spletnih strani, spletnih trgovin, rezervacijskih platform ter medijskih portalov in so narejena za vseh 212 slovenskih občin. Izdelki vaše spletne trgovine se oglašujejo na področju občin, kjer poslujete.

M

Spletna trgovina je povezana v marketplace.si

Marketplace zbira vse objavljene izdelke in storitve spletnih trgovin, postavljenih na platformi PublishWall. Marketplace je obenem prisoten kot rubirka na vseh 212 e-mestih. Kupec vaš izdelek tako najde v pripadajoči rubriki.

Postanete neodvisni od zunanjega oglaševanja

Zaradi polnega dosega do vseh sledilcev in kupcev, postanete neodvisni od dosedanjih plačljivih kanalov za oglaševanje (Google oglaševanje, Facebook oglasi, ipd...)

Shops

Odprete lahko več trgovin

Brez kakršnihkoli naložbenih stroškov lahko ugotovite, kateri vaš poslovni model je najuspešnejši. Spletna trgovina ima že prednastavljen izgled. Personaliziran izgled naročite na tehnični podpori.

Shop

Pogoji za vzpostavitev spletne trgovine

Namenjena je pravnim osebam z odprtim transkacijskim računom.

Spletno trgovino odpre zastopnik pravne osebe,, ki potrebuje skeniran ali poslikan veljaven osebni dokument in registrirano spletno domeno.

Plačilne metode

Vaša trgovina bo omogočala plačevanje s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa), Paypal, Google pay, Apple pay, plačevanje s položnico in plačilo po povzetju. Vklop plačilnih metod opravite v vašem uporabniškem računu.

Tehnična podpora

  • Telefonska podpora na telefonski številki 031 796 888, vsak delovnik med 09.00 in 16.00 uro

  • Podpora po elektronski pošti info@publishwall.si

Stroški spletne trgovine

  • Spletna trgovina nima stroškov izdelave, gostovanja in vzdrževanja.

  • Plačujete dogovorjeno provizijo od prodanega izdelka ali storitve.

  • Oglaševanje preko marketplace.si in emesta se ne zaračunava. Strošek masovnega pošiljanja pošte je do 1000 poslanih sporočil/mesec brezplačen.