Članek
MA RES, NO, DAJTE, NAREDITE ŽE NEKAJ S TEM MMC: KJER MORAMO ZDAJ CELO BRATI, KAKO UKRAJINSKIM RANJENCEM PRAVIJO NACISTI?!

Na tekočo cenzuro notranjepolitičnih komentarjev, na cenzuro graje Roberta Goloba ali hvalnice Janezu Janši se na tem portalu praviloma ne odzivamo, na ta primer pa je verjetno res treba opozoriti ...

Objavljeno Dec 28, 2022

Avtor teh vrstic tako rekoč nenehno dobiva pripombe in primere najrazličnejših cenzur komentarjev ali drugih objav na portalih MMC ali 24ur.com. Toda pri slednjem, kjer denimo  brišejo absolutno vse, kar zadeva kritiko njihovih televizijskih programov ali tekstov na 24ur.com, se pravzaprav nimamo pravice vtikati, saj gre za portal zasebne televizije v lasti češke korporacije PPF Group, kjer pač lahko počnejo, kar se jim zljubi, le da ni nezakonito, toda MMC oziroma spletni portal javne RTV Slovenija, ki ga/jo prisilno plačujemo vsi odjemalci električne energije, potem pa še dodatno prek kabelskih priključkov in oglaševanja državnih podjetij, je pa čisto druga zgodba. In kjer imamo zato tudi pravico opozarjati!

Na en tak očiten primer sem bil tudi pravkar opozorjen, citiram dopis vira A. D. *:

"Daj prosim te Bojan, na MMC, kjer se ve, da so komentarji moderirani in se ne prikažejo, dokler jih moderator ne odobri, se je na seznamu komentarjev pojavil ta komentar (screenshot v prilogi).

#drzavnisvet @drzavnisvet @branko.gaber @barbarakolmanic