Plačilo s položnico

Spoštovani bodoči naročniki spletnega medija Prava.si, v imenu obeh novinarjev Borisa Cipota in Luke Perša se zahvaljujeva za vso podporo do sedaj. Kot veste, bo medij #Prava od 1.1.2022 dosegljiv preko naročnin. To pomeni, da bodo vsi avtorski članki zaklenjeni in dosegljivi le za naročnike.

Na voljo bova imela letno, tedensko in mesečno naročnino. Promocijska cena za letno naročnino bo v mesecu januarju 12 €, v preostalih mesecih 15 €. To pomeni, če se odločite, da bi postali letni naročnik npr. 4.6. 2022, vaša letna naročnina traja do 4.6. 2023. Tedenska naročnina bo 1 €, mesečna 3 €.

Na kakšen način lahko postanete naročnik:

1. Donacija - v primeru da je donacija več kot 15 evrov, vam bomo omogočili
še dodatne proste mesece glede na višino donacije.

2. S položnico, ki jo imate spodaj na sliki in si jo lahko sami natisnete.

3. Plačilo s kreditnimi karticami Visa in Mastercard.

4. Z aplikacijo google pay, apple pay, paypal (vključen bo najkasneje do 7.1.2023)

5. Telekomovo aplikacijo VALU (oz. nekdanja Moneta). Le ta bo vključena najkasneje
do 7.1.2023.


Dostop do vsebin bomo vsakemu naročniku omogočili v 24 urah od poslanega potrdila o plačilu naročnine na naše elektronski naslov narocnine.prava@gmail.com.

Kje se lahko naročite in obrnete v primeru težav?

Vsi naročniki se boste naročili na spletni naslov narocnine.prava@gmail.com. Tako vam bomo omogočili tudi najhitrejši dostop do naših vsebin. V primeru težav in nejasnosti se isto obrnite na narocnine.prava@gmail.com.


Še enkrat se vsem bodočim naročnikom zahvaljujeva za zaupanje in upava, da boste v najinih raziskovalnih novinarskih zgodbah uživali tudi v prihodnje.

Luka Perš

- letna naročnina 12 € (januar), 15 € od februarja dalje
- mesečna naročnina 3 €
- tedenska naročnina 1 €

Nakazilo na TRR: SI56 0234 0174 2439 707