Zadnja dva tedna nas preko TELE-vizije strašijo s slikami in posnetki z vojnih žarišč v Ukrajini. Priznam, da mi ni jasno, kako to, da ljudje še vedno niso spregledali?! Kolikokrat sem vam že napisal, da vsi mediji tega sveta širijo »FAKE NEWS«??? Čisto vsaka novica, ki vam jo servira televizija, radio ali časopis, je načrtno prirejena in zlagana. Nekateri se bojite, da lahko pride do jedrske vojne. Ne, ne bo prišlo do jedrske vojne, ker jedrske konice NE OBSTAJAJO. Pozabljate, da je vse zlagano. V vojni smo že 246 let in ta vojna, katere del smo že celo svoje življenje, je veliko bolj kruta, kot si mislite. Počasno, zahrbtno zastrupljanje in umiranje na obroke je veliko hujše, kot metek v glavo, zato si ne dovolite ustrahovanja z lažnimi novicami, ugasnite televizijo in zažgite časopise.
Vsi posnetki, ki jih te dni spremljate preko televizije, iz preteklih vojn. Televizijske hiše so najele igralce, ki igrajo prestrašene bežeče civiliste, ali pa jih maskirajo, da igrajo mrtve in ranjene ruske vojake. Neštetokrat sem vam napisal, da je vse SCENARIJ, ki je nastal izpod peresa ekipe Q. Vse, kar se dogaja zadnji dve leti, se odvija z namenom, da sami spoznamo laži in prevare satanistične kabale, ki nas je celo življenje načrtno negativno programira. Vsi, ki smo zbujeni, lahko v satanističnih medijih takoj prepoznamo laži in prevare. V trenutku, ko boste končno odprli oči in um, se bo začel vaš svet spreminjati. Zelo hitro in enostavno boste začeli prepoznavati programirane laži globoke države in takoj boste opazili, da brezdušne školjke brezglavo verjamejo vsem lažem, ki jih spremljajo preko televizije in drugih medijev. Vsakršen strah je popolnoma odveč, ker nič ni resnično! Lani smo spremljali, kako je gorela polovica Avstralije, kako so zaprli Izrael in ga bombardirali. Opazovali smo Bergamo, kjer so zaradi neobstoječega morilskega virusa z vojaškimi tovornjaki prevažali mrtve. Tudi drugod po svetu so številne umrle zaradi covida v črnih vrečah pokopavali v skupinske grobove. Ves čas so nas strašili, da se bo zgodilo nekaj strašnega tuda nam in nič se ni zgodilo. Vse, kar so nam kazali mediji, je zlagano. Vse, kar smo gledali, je bilo čiščenje satanistične kabale. Še vedno gledamo isti film, ki nam ga predvaja ekipa Q po istem scenariju, katerega cilj je, da se zbudite. To, kar se zdaj dogaja v Ukrajini, je identično dogajanjem zadnjih šestih let v vseh drugih državah. Sedaj je na vrsti čiščenje zadnjega reptilskega gnezda, to je Ukrajina. Ukrajina je zelo pomembna država in eno najmočnejših reptilskih gnezd. Na spletu sem našel nekaj zanimivih dejstev o Ukrajini:
• 1. v Evropi po dokazanih nadomestljivih zalogah uranovih rud;
• 2. mesto v Evropi in 10. mesto na svetu po zalogah titanove rude;
• 2. mesto na svetu po raziskanih zalogah manganovih rud (2,3 milijarde ton ali 12% svetovnih zalog);
• 2. mesto na svetu po zalogah železove rude (30 milijard ton);
• 2. mesto v Evropi po zalogah živega srebra;
• 3. mesto v Evropi (13. mesto na svetu) po zalogah plina iz skrilavca (22 bilijonov kubičnih metrov)
• 4. mesto na svetu po skupni vrednosti naravnih virov;
• 7. mesto na svetu po zalogah premoga (33,9 milijarde ton)
Ukrajina je tudi pomembna kmetijska država:
• 1. v Evropi po površini obdelovalnih površin;
• 3. mesto na svetu po površini črnice (25% svetovne prostornine);
• 1. mesto na svetu po izvozu sončničnih semen in sončničnega olja;
• 2. mesto na svetu po pridelavi ječmena in 4. mesto po izvozu ječmena;
• 3. največja proizvajalka in 4. največja izvoznica koruze na svetu;
• 4. največja proizvajalka krompirja na svetu;
• 5. največja proizvajalka rži na svetu;
• 5. mesto na svetu po pridelavi čebel (75.000 ton);
• 8. mesto na svetu po izvozu pšenice;
• 9. mesto na svetu po proizvodnji piščančjih jajc;
• 16. mesto na svetu po izvozu sira;
• zadovolji lahko potrebe po hrani 600 milijonov ljudi.
Ukrajina je izjemno pomembna tudi v svetovni industriji:
• 1. v Evropi po proizvodnji amoniaka;
• 2. v Evropi in 4. na svetu po največjem plinovodnem sistemu;
• 3. v Evropi in 8. na svetu po instalirani moči jedrskih elektrarn;
• 3. mesto v Evropi in 11. na svetu po dolžini železniškega omrežja (21.700 km);
• 3. mesto na svetu (takoj za ZDA in Francijo) po proizvodnji lokatorjev in opreme za lociranje;
• 3. največja izvoznica železa na svetu;
• 4. največja izvoznica turbin za jedrske elektrarne na svetu;
• 4. največja svetovna proizvajalka raket;
• 4. mesto na svetu po izvozu gline;
• 4. mesto na svetu po izvozu titana;
• 8. mesto na svetu po izvozu rud in koncentratov;
• 9. mesto na svetu po izvozu izdelkov obrambne industrije;
• 10. največja svetovna proizvajalka jekla (32,4 milijona ton).
Vsi ti podatki izkazujejo, zakaj je Ukrajina tako pomembna.
Toda to ni še ni vse.
UKRAJINA je najboljši primer, s katerim nam ekipa Q kaže, kako se NE sme odstraniti sovražne vlade, ki deluje po sistemu marionetnih lutk. Politiki, nastavljeni na teh pozicijah, namreč delujejo tako, kot jih premikajo lastniki, ki so jih postavili na položaje. Tudi vsi naši politiki so marionetne lutke.
Putin igra zelo pomembno vlogo v ekipi Q. Po podatkih, ki sem jih pridobil, je ekipa Q kot prvo počistila Rusijo. Putin je uspel iz Rusije nagnati vso Elito in njene parazite. Že na začetku svojega vladanja se je zelo hitro znebil vseh pokvarjenih oligarhov, ki so preko državnih naftnih, plinskih in drugih podjetij bogateli na račun ljudi. Izgnal je Rothschilda in njegovo centralno banko in prepovedal Sorosu vstop na ruska tla. Izdal je določene zakone, ki se jih morajo pokvarjeni mediji v lasti satanistov držati, sicer jih aretirajo in zaprejo ter jim poberejo vse premoženje. Po enem od teh zakonov noben novinar ni smel napisati niti enega samega stavka ali objaviti slike o njegovi družini ali njegovem zasebnem življenju. Marsikdo, vključno z mano, je takrat mislil, da je Putin pokvarjen diktator, toda točno to je bil namen negativne in lažnive propagande svetovnih medijev – da Putina zasovražimo. Iz Rusije izgnani reptili so se naselili v Ukrajini, ki je tako postala osrednja tarča vseh svetovnih napadov zadnjih desetih let, saj je tam glavno reptilsko gnezdo, ki obvladuje izjemno pomembne, večinoma podzemne, laboratorije in svetovna podjetja, ki so jih zgradili po vsej državi.
Ukrajina je, brez pretiravanja, epicenter svetovne politične korupcije. Ste morda pozabili, kako so mediji predsednika Trumpa na začetku njegovega predsednikovanja ves čas napadali zaradi njegovega obiska Ukrajine? Zakaj? Zato, ker je pridobil vse dokaze o kriminalnih poslih o skoraj vseh ameriških politikih v Ukrajini. Hunter Biden je v Ukrajini pral denar za svojega očeta Joea Bidna, Clintonova fundacija ima tam največ pokvarjenih poslov, med drugim tudi trgovino z otroci, sin Nancy Pelosi ima velik delež v eni od naftnih družb v Ukrajini, hči Johna Kerryja je poročena z iranskim državljanom in je bila pomemben vezni člen za pranje enormnih količin denarja med Iranom in Ukrajino. Skoraj vsi ameriški politiki so vpleteni v korupcijske posle v Ukrajini in vsi imajo tam sedeže svojih podjetij.
Po tem, ko je Putin prišel na oblast in odstranil vse reptile in parazite, je ves čas čakal, da ekipa Q naredi naslednji korak. To se je zgodilo z izvolitvijo ameriškega predsednika Donalda Trumpa. Se spomnite, ko mu je Putin ob njunem prvem uradnem srečanju leta 2018 v Helsinkih podaril nogometno žogo z izjavo: »Gospod predsednik, predajam vam to žogo in zdaj je žoga na vašem igrišču«? Putin je svoj del naloge čiščenja satanistične kabale in reptilov dokončal in simbolično podal žogo predsedniku Trumpu, da opravi svoj del. Zadnjih pet let, ko je predsednik Trump čistil svet, je Putin čakal na pravi trenutek. Predsednik Trump je skupaj z ekipo Q uspešno premagal reptile in parazite v vseh državah tega sveta, medtem ko tega ni smel storiti v Ukrajini. Zaradi vpletenosti VSEH glavnih politikov v korupcijske posle, ilegalno trgovino z otroci, belim blagom, drogami, orožjem, nafto, plinom, pranjem denarja, itd. tega niso smeli naredili Američani. To je moral narediti nekdo drug, a nikakor v času Trumpovega predsednikovanja, ker bi sicer to nanj in na ekipo Q vrglo zelo negativno luč, saj bi takoj s prstom pokazali na predsednika Trumpa in mu očitali, da je ON podtaknil vse dokaze. Samo poglejte, kakšen je odziv medijev in parazitov na Putina, ki čisti Ukrajino. Ves čas ga napadajo in o njem širijo laži, saj se satanistična kabala zelo dobro zaveda, kakšna grozovita resnica bo prišla na dan iz Ukrajine. Vsi koraki so bili pripravljeni več let vnaprej. Joe Biden je moral z goljufijo zmagati na ameriških volitvah leta 2020, saj je moral prevzeti propadlo in zadolženo korporacijo US CORP. Kaj bi lahko bilo boljšega za vzpostavitev reda v Ukrajini kot Bidenov prevzem oblasti? Pregovor »ubiti dve muhi na en mah« je z izvrstnim načrtom uresničila ekipa Q. Z eno »invazijo« so uspeli s pomočjo satanističnih medijev prikazati njihove laži, ki jih trosijo programiranim ljudem in brezdušnim školjkam, prikazati Bidenovo administracijo kot nesposobno pri ukrepanju nad fiktivno invazijo, saj ima Joe Biden zaradi lastne globoke vpletenosti v korupcijske posle in pranje denarja za iransko vlado popolnoma zvezane roke, obenem pa je ekipa Q s pomočjo Putinove vojske zavzela in počistila najbolj skorumpirano državo satanistične kabale na svetu in uničila vsa reptilska gnezda.
Ne boste verjeli, ta načrt je bil narejen pred petimi leti in se uresničuje zdaj. Rusija NI NAPADLA Ukrajine. Vem, da se sliši nenavadno, toda Vladimirju Putinu tega koraka ni bilo potrebno storiti. Na uradni obisk k ruskemu predsedniku sta prišla dva predstavnika Dombasa. Dombas ali Donbas je zgodovinska, kulturna in gospodarska regija v jugovzhodni Ukrajini, katere ozemlje sta med rusko-ukrajinsko vojno zasedli separatistični skupini Ljudska republika Doneck in Ljudska republika Lugansk. Rusijo sto uradno prosili za pomoč in zaščito ljudi. Rusija NE BO OSTALA v Ukrajini. Identično se je zgodilo v vojni s Sirijo, ki je Rusija NI NAPADLA, ampak je prišla na njihovo prošnjo pomagat reševati ljudi. Naloga ruske vojske je uničiti satanistično kabalo, uničiti njena reptilska gnezda in predvsem uničiti trinajst (13) laboratorijev za biološko orožje, natančneje za proizvodnjo bioloških bomb, ki so zmožne na podlagi posameznikovega DNK ubiti ljudi, in ti laboratoriji so se nahajali po vsej Ukrajini. Spomnite se na zadnji film o Jamesu Bondu z naslovom No Time to Die - Ni čas za smrt (2021) Njegova zgodba govori o resničnem dogajanju v svetu. Filmi nam govorijo resnico. Večina omenjenih laboratorijev je bila skritih v podzemlju, zato so Rusi uporabljali posebne bombe za uničevanje pozemnih bunkerjev. Pred rusko reševalno akcijo v Ukrajini je Putin obvestil predsednika Republiških držav Amerike Donalda Trumpa in mu predložil vse potrebne dokaze o tem, da sta ameriški Nacionalni inštitut za zdravje in nemški Center za raziskovanje zgodnjih bolezni s pomočjo davkoplačevalskega denarja v Ukrajini plačala satanistični kabali za razvoj omenjenega biološkega orožja oziroma posebnih bomb, ki so zmožne na podlagi DNK ubiti določene ljudi, ki se jih želijo znebiti. Enako so satanisti storili v Kazahstanu. Pri teh pokvarjenih igrah je sodeloval tudi ukrajinski predsednik Volodymyr Zelensky, ki je plačana lutka satanistične kabale in nadvse pokvarjen parazit. Predsednik Zelensky ima v davčni oazi na Kostariki skrite milijone dolarjev podkupnin, ki jih je prejel od ameriških politikov. Predsednik Trump ga je leta 2020 opozoril, da mora sam uničiti omenjene laboratorije, drugače bo odgovarjal za posledice današnjih dni. Pred nekaj dnevi je bilo v medijih zapisano, da so ruski vojaki napadli majhen otok v Črnem morju. Na tem otoku je izraelski Mossad razvil posebno biološko orožje, ki lahko preko zraka takoj ubije človeka. Ker se zaposleni v laboratorijih in varnostniki niso hoteli predati, so s pomočjo tega orožja ubili ruske vojake, ki so jih prišli pozvat k predaji. Posledično je ruska mornarica s pomočjo raket izbrisala vse vojaške cilje, ki so bili postavljeni na tem otoku. Putin je predsedniku Trumpu predložil vse dokaze, da so bili zadeti samo in izključno vojaški cilji in da ni bila poškodovana nobena stanovanjska hiša, prav tako je ostalo nepoškodovano električno omrežje. V ruskem reševanju Ukrajine so bili ubiti ukrajinski, francoski, angleški in ameriški vojaki ter plačanci, biologi in osebje laboratorijev. Po podatkih žrtev med civilisti ni bilo. Uničenih pa je bilo vseh trinajst laboratorijev in ostalih vojaških tarč satanistične kabale.
Ukrajinska kriza je veliko več, kot si predstavljajo ljudje po svetu. To ni invazija Putinove vojske za prevzem države, ampak čiščenje zadnjega ostanka reptilov in glavnega komandnega centra satanistične kabale. Ruska vojska se bo po končanem reševanju in čiščenju vrnila nazaj v Rusijo. Joe Biden si prizadeva, da bi Ukrajino požgali »do konca in nazaj«, kot je to zadnjih 75 let delala satanistična CIA v svojih črnih operacijah. Biden želi, da bi ruska vojska uničila vse strežnike in dokaze o pranju denarja ameriških politikov in njega samega v povezavi z vsemi ostalimi glavnimi akterji svetovne politične scene. Ukrajinski vojaki so pod poveljstvom CIE sežigali ogromne količine dokumentov, uničevali strežnike ter vse sledi in dokaze v papirni obliki, ki dokazujejo zločine satanistične globoke države: pranje denarja, naftovode in distribucijo energije, biološka in druga orožja, mamila, podzemne tunele za trgovino z ljudmi in mnoga druga grozodejstva. Toda, ne glede na to, kako se trudijo prikriti svoje zločine, je ekipa Q že pred več kot petimi leti zbrala vse dokaze, ki vodijo do Barracka Obame, Billa in Hillary Clinton, Joea Bidena, Georgea Sorosa, Jacoba Schiffa, Nancy Pelosi, Johna Boltona, Johna Kerrya in Mitta Romneya, nikakor pa ne smemo pozabiti tudi na krute umore nekdanjih ameriških specialnih enot, imenovanih SEAL Team Six (ST6). Umori komandosov ST6 so pomemben korak v razumevanju napada 11. septembra 2001.
Se spomnite slavnega trenutka, ko naj bi specialna enota ST6 v Pakistanu sredi noči vdrla v hišo in ubila Osamo Bin Ladna (ki je bil v resnici agent CIE, Tim Osman)? Dejstvo je, da v tisti hiši sredi Pakistana ni bilo Osame Bin Ladna oziroma Tima Osmana, saj se je ves čas skrival v Iranu, pod zaščito iranske vlade. Specialci ST6 so takoj ugotovili, da truplo ne pripada Osami Bin Ladnu, toda kljub temu je Barrack Obama stopil pred televizijske kamere in svetu sporočil, da so uspeli ubiti Osamo Bin Ladna. Ta laž ga je pri Američanih dvignila tako visoko, da je bil brez težav vnovič izvoljen za predsednika. Ker pa je imela iranska vlada dokaz, da je lagal, je Obama plačal 50 milijard dolarjev v gotovini, da so ostali tiho, medtem ko je Hillary Clinton poskrbela za smrt celotnega voda SEALS Team Six. Do konca svojega drugega mandata je Barrack Obama za tišino iranski vladi plačal skupno 150 milijard dolarjev podkupnine, ki je bila namenjena pranju denarja na ukrajinskem trgu nafte, plina, orožja in največje evropske mreže za trgovanje z ljudmi. Za organiziran kriminal so poskrbeli že prej omenjeni sinovi in hčere vodilnih politikov v Ameriki, ki so jih tja načrtno postavili njihovi očetje. Zakaj mislite, da so na začetku Trumpovega predsedniškega mandata sprožili medijske napade nanj in ga poskušali z Impeachmentom odstraniti s položaja? Ker so vedeli, da je prišel v Ukrajino po dokaze o njihovih kriminalnih poslih.
Reptili in njihovi paraziti so dve stoletji in pol vodili svetovno družbeno ureditev s pomočjo bankirjev, ki so pod nadzorom družine Rothschild financirali Adolfa Hitlerja, Karla Marxa, Vladimirja Lenina, Josepha Stalina, Mao Zedonga in ostale kriminalce. Nemško rojen judovsko-ameriški bankir in poslovnež Jacob Schiff je organiziral umor družine Romanov, ker se niso strinjali z načrti bankirjev, da Rusijo spremenijo v komunistično državo. Romanovi so bili v resnici Tartarci, svetovna civilizacija, ki so jo reptili načrtno izbrisali z obličja Zemlje. S potvarjanjem zgodovine in programiranjem ljudi so prikrili obstoj Tartarije. Ukrajinska vojna je v resnici zgodba o zavezništvu Putina in ekipe Q, ki osvobajata Ukrajino in celoten svet iz krempljev reptilov, ki nadzorujejo celotno satanistično globoko državo.
Cilj satanistične kabale je bil uporabiti Ukrajino kot izgovor za inflacijo, padanje trgov, prekinitve dobavne verige življenjskih potrebščin in odvračanje pozornosti od Covid plandemije, ki je z ruskim napadom na Ukrajino popolnoma izginila iz medijev. Morda bo ravno Vladimir Putin dobil Nobelovo nagrado za medicino, saj mu je uspelo tako rekoč čez noč uničiti najsmrtonosnejši svetovni kvazi virus, ki se je ruskega predsednika tako zelo ustrašil, da se je v hipu skril in po vsem svetu so se kar naenkrat sprostili vsi protivirusni ukrepi. Ukrajina je bila, tako kot Severna Koreja, ves čas talka satanistične kabale, ki je izvajala grozljive poskuse na ljudeh, izdelovala najmočnejšo drogo na svetu, imenovano A-dre-n0-chr-0m in kovala načrte za uresničitev Agende 30. Putin se bori za osvoboditev Ukrajincev iz satanističnih krempljev ukrajinskega predsednika Volodimirja Zelenskega in njegovih neonacističnih pripadnikov, ki se ukvarjajo z mamili in trgovino z ljudmi. V času, ko mediji poročajo o vojni, ki to ni, je ukrajinska policija uničila največjo trgovino z ljudmi, ki je prodajala dojenčke kitajskim samskim moškim določene usmerjenosti: https://www.rt.com/.../486930-ukraine-china-baby-trafficking. A o tem mediji seveda ne poročajo, ker imajo preveč dela s širjenjem LAŽNIH NOVIC.
Dogajanja na svetovni sceni je preveč, da bi lahko povzel vse, toda v času ukrajinske zlagane vojne se je zgodil še en preobrat, za katerega morda niste slišali. Satanistična kabala v ZDA in v Evropski uniji se je na izmišljeno invazijo na Ukrajino pričakovano in po načrtu ekipe Q odzvala z gospodarskimi in ostalimi sankcijami. Ruskim športnikom so prepovedali nastopati na nogometnih tekmah oziroma se udeleževati vseh športnih prireditev, čeprav po drugi strani ves čas poudarjajo, da se ne sme vmešavati športa v politiko. Tista bistvena sankcija pa je, da so Rusiji onemogočili dostop do mednarodnega plačilnega sistema SWIFT. Kako SWIFT kodo definira propadla centralna Banka Slovenije, ki je bila v 100% lasti Rothschildov? Banke, ki so vključene v S.W.I.F.T (medbančno komunikacijsko omrežje), uporabljajo BIC oz. SWIFT kodo (BIC = Business Identifier Code, imenovana tudi SWIFT koda). Koda ima 8 oziroma 11 znakov. Uporablja se za izmenjavo sporočil med bankami, potrebujete pa jo za plačila oziroma nakazila v tujino. Vsaka banka ima svojo kodo, tako ima npr. Banka Slovenije BIC BSLJSI2X.
To je zelo pomembno, saj so s 1. januarjem 2022 vse banke po svetu propadle. Seveda bodo školjke in ostali programirani ljudje trdili, da njihova banka še vedno posluje in da se to ni zgodilo. Ogromno je namreč postopkov, da je neka sprememba na kateremkoli področju vidna. Banke postopoma zmanjšujejo število svojih poslovalnic že vse od leta 2017, ko je na oblast prišel predsednik Donald Trump. Po podatkih, ki jih imam, naj bi danes, 3. marca 2022 prenehal veljati star finančni sistem satanistične kabale, imenovan SWIFT. Medtem, ko se je v torek, 1. marca 2022 začela RV in GCR ter seveda težko pričakovana NESARA.
RV = REVALUATION OF CURRENCIES in pomeni PREVREDNOTENJE VALUTE
GCR = GLOBAL CURRENCY RESET in pomeni GLOBALNA PONASTAVITEV VALUTE
NESARA = NATIONAL ECONOMIC SECURITY AND RECOVERY ACT in pomeni ZAKON O NACIONALNI GOSPODARSKI VARNOSTI IN OKREVANJU
Poročila o tem ne bodo objavljena isti dan. Pričakuje se, da bodo objavljena v soboto, 5. marca 2022, kar pa ne pomeni, da bodo mediji o tem poročali.
Vprašajte se, zakaj bi satanistična kabala napadla ruske banke? Zato, ker ruske banke niso pod nadzorom Rothschilda in satanistične kabale. Ekipa Q nam mora pokazati, kako pokvarjeni so pripadniki satanistične kabale. S svojim dejanjem namreč škodijo navadnim ljudem, da ne morejo dostopati do denarja. Joe Biden in predsednica Evropske komisije, Ursula von der Leyen sta izjavila, da bodo vse ruske banke, ki so jih prizadele trenutne mednarodne sankcije, ne samo izklopljene od SWIFT sistema, temveč bo Bruselj zamrznil tudi premoženje ruske centralne banke, kar pomeni, da ciljajo na državljane.
Vse to so tiste novice, ki jih Anoni težko pričakujemo že skoraj celo leto, ko so 1. julija 2021 objavili, da se je začelo PREVREDNOTENJE VALUTE (ang. REVALUATION OF CURRENCIES). To pomeni, da je končno prišel čas, da bo satanistični sistem SWIFT v četrtek, 3. marca 2022 trajno izklopljen, ruske banke pa bodo kot prve na svetu del novega, z zlatom zavarovanega globalnega finančnega sistema.
Kot sem že velikokrat zapisal, je nujno potrebno, da pride do popolnega propada vseh svetovnih trgov, ki jih je nadzorovala satanistična kabala. Sankcije so načrtno in pod nadzorom ekipe Q povzročile valovanje v bančnih sistemih in svetovnih korporacijah, ki oskrbujejo svet s hrano, raznovrstnim tehničnim in ostalim blagom, zalogami življenjskih dobrin in denarnim pretokom med Rusijo, Kitajsko, ZDA, EU, Kanado in Južno Ameriko. Vse njihove satanistične korporacije morajo propasti in to se bo poznalo tudi v našem življenju, toda ne tako, da bomo stradali. Zapomnite si, da je večina industrijsko pridelane hrane strupene, da so oblačila zastrupljena, da so mila, šamponi, kreme, pudri, šminke in drugi kozmetični izdelki strup, ki si ga prostovoljno nanašamo na telo. Vse to bo IZGINILO s trgovinskih polic. Tovorne ladje že nekaj mesecev stojijo in ne morejo odložiti polnih kontejnerjev. Pomanjkanje se bo čutilo, ampak samo pomanjkanje strupenih proizvodov. Mediji o tem načrtno ne poročajo, toda verjamem, da ste tisti, ki ste se zbudili iz programiranega spanca, v trgovinah že opazili pomanjkanje zalog hrane iz tujine, tehnoloških čipov za raznovrstne elektronske naprave in podobno. Mediji poročajo o kibernetskih napadih hekerjev, ki uničujejo elektronske medije (POP TV in druge, tudi svetovne medije), banke in korporacije. Ne gre za hekerje, ampak je zadaj ekipa Q s svojimi super kvantnimi računalniki, z namenom, da se dokončno uniči svetovne dobavne verige in internet, ki v celoti deluje proti nam. Ekipa Q ima že pripravljene vzporedne sisteme, ki bodo v celoti nadomestili stare pokvarjene satanistične sisteme.
Nočem, da vas ta objava prestraši in da ste panični. Vse je pod nadzorom. Sam sem si naredil zaloge hrane in vode ter ključnih življenjskih potrebščin, kot je toaletni papir, naravna zobna pasta, brivski pripomočki in podobno, za štirinajst dni. Priporočam vam, da si zaloge po lastni presoji naredite tudi sami, a nikar ne pretiravajte.
Vedite, da bo prišlo do novega virusnega napada, imenovanega KIBERPANDEMIJA.
Tudi o tem pišem zadnji dve leti. KIBERPANDEMIJA je nujno potrebna, saj bo potrebno uničiti celoten internet. Kiberpandemija bo po podatkih, ki jih imam, uničila vse satanistične digitalne tehnologije, ki nas z umetno inteligenco (AI) ter raznovrstnimi boti nadzorujejo. Cilj je, da se s to Kiberpandemijo uniči celotno svetovno gospodarstvo, ki ga nadzira satanistična kabala. Vsak večer izklopite računalnik iz interneta, saj lahko vaš računalnik postane kolateralna škoda svetovnega čiščenja interneta. Kako daleč bo šla KIBERPANDEMIJA, je odvisno od tistih, ki nadzorujejo celotno svetovno resetiranje. Ali je mogoče, da bo potrebno ljudi na silo odtrgati od interneta in socialnih omrežij in da bo ponovno v rabi zapisovanje na papir? NE VEM, jaz osebno podpiram takšno drastično potezo. Spomnim se obdobja Jugoslavije, kako lepo je bilo živeti brez mobilnih telefonov, elektronske pošte in ostalih tehnoloških izumov. Življenje je bilo enostavnejše, srečnejše in kvalitetnejše. Zapomnite si, da KIBERPANDEMIJA NI INTERNETNA GOLJUFIJA SKRITIH HEKERJEV. To je po eni strani hotela narediti satanistična kabala z namenom pridobitve popolnega nadzora nad človeštvom, toda po drugi strani lahko drugače usmerjen kibernetični napad obrnemo proti satanistični kabali. Vsi uporabljajo enake poteze, toda na vas je, da začnete opazovati širšo sliko, da vidite, v katero smer se premika vojna. Če bi se smer napada spremenila in bi opazil, da gre zadeva v drugo smer, potem bi bil prvi, ki bi vam to sporočil. Zame je na prvem mestu zgolj resnica in nič drugega.
Februarja 2022 je imel predsednik Donald Trump govor na konferenci CPAC (Conservative Political Action Conference), kjer je med drugim spregovoril o takojšnjih spremembah, ki se morajo zgoditi: »NAŠA DRŽAVA JE V NEREDU. NAŠA DRŽAVA JE NEVAREN KRAJ« in »OBNOVILI BOMO NAŠ NAROD, Z LJUDMI IN ZA LJUDI« ter »VSE JE NA POSNETKU. VSE BO OBJAVLJENO IN ČEZ PRIBLIŽNO TRI DO ŠTIRI TEDNE BO VSE RAZKRITO«.
Polagam vam na srce, nehajte čakati na resnico in čim prej začnite z delom na sebi in se izobražujte. Sam vam poskušam pomagati z brezplačnimi objavami, v katerih skušam zajeti čim več informacij in podatkov, če pa želite več podrobnosti, pa srčno vabljeni na moja predavanja. Posnetek vsakega od predavanj vam bo na voljo na spletnem portalu Vimeo in si ga boste lahko ogledali kadarkoli boste želeli. Pripravil sem pet glavnih predavanj in vsako od njih bo imelo od štiri do pet samostojnih delov oziroma t.i. podpredavanj. Do tega trenutka so na voljo tri predavanja, in sicer:
ČAROVNIJA SISTEMA ZAKONOV, kjer vam obrazložim celotno fikcijo pravnega in zakonodajnega sistema in na kakšen način se mu upreti;
ČAROVNIJA RESNIČNE ZGODOVINE, 1. del, kjer vam približam in obrazložim največje skrivnosti in laži zgodovine sveta ter pojasnim zakaj smo tako programirani (2. del je v nastajanju);
ČAROVNIJA ODNOSOV – to predavanje sem sicer že zaključil, toda ker gre za izjemno kompleksno področje, sem se odločil, da ga nadgradim in tako je zdaj v pripravi še 2. del. (Iz tega razloga je 1. del začasno nedostopen in vam bo na voljo v kratkem.)
Za vse slušatelje predavanj organiziram tudi ZOOM srečanja, na katerih predebatiramo morebitna vprašanja, dvome in pomisleke.
Raziskovanje me je pripeljalo do novih neverjetnih življenjskih spoznanj, zato vas vabim, da se mi pridružite na mojih predavanjih, ki so drugačna od ostalih predavanj in knjig o tovrstnih temah. Vsa ta spoznanja so moje življenje obrnila na bolje in verjamem, da bodo preusmerila in spremenila tudi vašega, da boste odkrili in zaživeli svojo ČAROVNIJO ŽIVLJENJA.
Za prijavo na predavanje mi pišite na e-mail: rotovnik.matej@gmail.com.
Prihaja »1000 let« miru, zato vam pošiljam velik objem in veliko luči pri raziskovanju in osebnostni rasti.
Povezava na video posnetke, ki jih MEWE ne more naložiti na svoj portal:
Snemanje TV novic s statisti:
Snemanje ranjenih in mrtvih vojakov:
Elektronski čip v možgane:
Mrtvakom je dolgčas:
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pleše gol na televiziji:
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pleše v petkah na televiziji 2:
Maska, maska, maska:
Napisal :Matej :Rotovnik
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::